Diskuse

Karel, Miloš?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

no vy jste se tu sešli;-D

0 0
možnosti
PV

Článek jsem přečetl, zaplaťpánbú, že je krátký. Člověk vždy žasne, když vidí, kolik nesmyslů se dá vepsat do tak krátkého odstavce! Využijte tuhle schopnost na něco užitečnějšího a zamyslete se nad výsledky II. světové války, nad příčinami a následky. Potom vám slova pana Karla budou znít zcela opačně.

2 4
možnosti
Foto

Tak jako kandidát Schwarzenberg mluvil o prezidentu Benešovi naposled Adolf Hitler. Nevím nakolik své výplody myslel vážně pan Kníže, ale Hitler je vážně myslel. Všichni víme, jak to s Československem dopadlo [>-]Rv!!

1 3
možnosti
FK

" Podpásovka" Autore, o čem to mluvíte? Kritiku vlastizrady považujete za  podpásovku? Vám skutečně nevadí, že Schwarzenberg uvedl prezidenta Beneše do souvislostí s Haagským tribunálem, projednávajícím hrůzostrašné masové válečné události, a nešťastná, ojedinělá!!!  násilí na odsunutých Němcích přirovnává  k vzájemné jugoslávské genocidě z konce minulého století? Vzpamatujte se!  Taková prohlášení kritizují závěry  jednání velmocí na Postupimské konferenci, díky jimž v Evropě  máme mír. Ne kvůli nějaké EU. Taková prohlášení ten mír však oslabují. Pan Schwarzenberg by měl rezignovat na úřad ministra zahraničí

5 5
možnosti
JK

J28a53n 13K62r65a37u69s

20. 1. 2013 14:23

Mladí to už dnes neví.

Půjde-li to takhle dál, staneme se zanedlouho další spolkovou zemí a budeme mít "vyšší životní úroveň".

2 2
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik