Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

29. 6. 2012 18:52
Na příštím zasedání

parlament schválí vedoucí úlohu TOP09 a nesesaditelnost  generalisima Kalouska.

1 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

29. 6. 2012 18:26
Ústavně a nenásilně není cesty než založit politickou stranu

která by si dala do programu změnu ústavy v článku o politických stranách a zakotvit, že vedení státu se dá praktikovat bez nich. Potom změnit pravomoce prezidenta a také voličů. Prezident by byl něco jako majitel republiky a jmenoval a odvolával vládu. Tvorba zákonů by byla svěřená legislativní radě složené z odborníků. Pokud by situace došla tak daleko jako dnes, voliči by v referendu odvolali prezidenta tím by padla vláda a šlo by se nanovo. Prezident by měl roční plat v řádu miliardy a pokud by zamezil rozkradení stovky miliard, pořád by se to vyplatilo. Z politických stran se stal nádor na těle společnosti a ten je třeba vyříznout i s těmi mafiánskými furunkly, které jsou na ně napojeny.

0 0
možnosti
B

BobSenklar

29. 6. 2012 18:35
Re: Ústavně a nenásilně není cesty než založit politickou stranu

Dobrý nápad, Kalousek se pro větší údernost spojí s Peake, založí novou stranu LIHEM K LIDEM, zruší ústavu úplně a Milouš Jakeš zbledne závistí.:-P

10 0
možnosti
V

vmt

29. 6. 2012 15:59
Kalouska fakt nemusím,

ale vzpomněla jsem si, že veřejně řekl, že se musí vyšetřit ta podle něho policejní buzerace. A že to buzerace je je jisté už tím, pro jaký nesmysl požadují vydání Parkanové. Kdyby ji chtěli vydat, že z prachů  z předražené zakázky měla nějaké procentíčko do kapsy,neřeknu ani popel. Ale pro obvinění že neudělala něco, co není povinna udělat je opravdu buzerace. Myslím, že panu vyšetřovateli a nejem jenu začlo cvakat u sedínky a proto to obvinění z vyhrožování. Myslím, že všichni známe Kalouska, že ten by takovou školáckou chybu neudělal, na to je příliš chytrý. Hlavně že mají média zase o čem spekulovat,co rozebírat a vůbec jako vždy dělat z prdu kuličku.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

29. 6. 2012 18:29
Re: Kalouska fakt nemusím,

Naše zákony jsou tvořeny zloději v parlamentu a ohánět se tím, že si tam záměrně nedali samozřejmost, že ministr se musí chovat hospodárně je nonsence. Já když půjdu kupovat auto za půl melouna, tak budu hledat, kde ho mají nejlacinější a při prodeji ještě budu chtít nějakou slevu. Každopádně bych ho nekoupil o 25% dráž než je cena obvyklá.

0 0
možnosti
PK

king2010

29. 6. 2012 15:08
Proč oslovujete příznivce ODS ??

To mají ručit za vše ??    Zkuzte se zeptat i jinde , jestli bylo řečeno to co Vy tady fabulujete.  Proč používáte stejné nepravosti, oproti kterým chcete bojovat ?? Mám na Vás pár dotazů :1.       Platí stále ústava, podle které odvolat může pouze premiér ??2.       Pokud platí, jste zastancem ústavy ČR ?3.      Pokud neplatí, kdy se tak stalo ?

4.       Opravdu může policie obvinit někoho z¨toho co není v zákoně ?5.       Pokud ano, napište, podle jakého paragrafu.

děkuji za spolupráci.

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

29. 6. 2012 13:38
Tak ja neviem

Zdá sa mi podivné, že protikorupčná polícia si hovory prijímané na služobné telefóny nenahráva. Nie som právnik, možno by to bolo kvalifikované ako odposluch, ale vzhľadom na to že si príchodzie hovory nahráva "v rámci skvalitnění služeb" takmer každý operátor...

Sú to podivné okolnosti.

Kalousek nie je blbec, aby niečo také vypustil do telefónu. To by mu muselo hodne tiecť do topánok, že by mu praskli nervy, dajmetomu.

Ale prečo takúto informáciu vypustí detektív, pokiaľ nemá v ruke žiadny dokaz? Alebo ho má a nevieme o tom?

0 0
možnosti
TL

lady ucho

29. 6. 2012 13:47
Re: Tak ja neviem

To přece přiznal sám Kalousek, že mu volal. O tom, co spolu měli, o tom se nejde bavit, ale tady jde hlavně o to, že mu vůbec volala, už to je ovlivňování.

1 0
možnosti
ZZC

Zilvar z chudobince

29. 6. 2012 13:34
mám zlé tušení

že si Kalousek přisvojuje už celý stát. Jeho neuvěřitelné drápání se z lidovecké putiky až na post ministra financí je největší chyba voličů za posledích 20 let. Doufám, že toho člověka už nikdo nikdy volit nebude.

1 0
možnosti

petr66

29. 6. 2012 13:30
Psi štěkají

a karavana táhne dál. Tento případ ji určitě nezastaví

0 0
možnosti
C

carolusI

29. 6. 2012 19:03
Re: Psi štěkají

To je známá věc, že mafiáni bez boje získané území neopustí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik