Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že prezident jmenoval "ty správné" osoby navržené premiérem. Pouze formální návrh (dopis) obsahoval "drobné" chyby. I když i já mám určité pochybnosti...:-)http://makovecpavel.blog.idnes.cz/c/394311/Kdo-je-tady-vlastne-ministrem.html

0 0
možnosti
Foto

Prezident měl jistě k dispozici i jiné materiály (např. životopisy, lustrační osvědčení), kde byla jména kandidátů uvedena správně. Pokud by se prezident respektoval očividné překlepy v jednom jediném dokumenty, byl by jeho postup idiotský. Prezident či jeho lidé si překlepů všimli. Normální člověk by to vše vyřešil diskrétně, ovšem náš prezident z toho udělal trapnou scénu při slavnostním aktu jmenování nové vlády. Pan prezident tím chtěl nového premiéra Bohuslava Sobotku zostudit a ponížit, ale neuvědomil si, že tím zesměšnil a zostudil i svůj úřad a celou českou republiku.

0 0
možnosti
TL

To je pravda, ale  to jsou materiály, nikoli návrh na jmenování. Co je to platné, když máte materiály a pak vám navrhnou podle jména někoho jiného? Co by se stalo, kdyby prezident jmenoval Brabence a ne Brabce. Co pak?

0 0
možnosti
JC

Překlep ve jménu a funkci stěží nazvat batatelním, takže kdyby to dal někdo k soudu...

0 0
možnosti
PN

P91e60t66r 57N34ě42m27e63c

31. 1. 2014 9:14

Samosebou jde o poruseni ustavy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik