Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Autore, zdá že jste nepochopil koho máme proti sobě. V příštích pár dnech se Vám rozbřeskne.;-)

1 1
možnosti
SB

Přesně tak. Pan autor své články formuluje tak, jako kdyby Evropa měla proti sobě někoho, kdo si s doktorem Lajkepem sedne ke stejnému stolu a zapřede s ním stejné řeči, jako on tady prezentuje ve svých článcích: od života odtažité a nesmyslné hovory o nesmrtelnosti chroustů.

To je stejné, jako kdyby se domníval, že stalinskou justici by v roce 1937 mohlo zajímat, že ten člověk, kterého ona jen tak pro nic za nic posílá na patnáct let na Sibiř, má doma dvě děti předškolního věku.

Až autor pozná, co je ta protistrana zač, tak bude pozdě pro něho a bohužel i pro nás.

1 0
možnosti
Foto

Pro pana Marka Bible Bibleje souhrn lidských vyprávění, která vznikla během 1 600 let.  Bible je sbírka 66 knih, které vznikalyv průběhu přinejmenším patnácti století. Tyto knihy napsalo přibližně 40různých autorů, ve třech jazycích, na třech kontinentech světa.Vypráví ipříběhy z dob Sumerů. Tedy není božím přikázání jako Korán. Korán je dánArabům samotným Bohem, a proto je neměnný. Můžete mně říct, co je násilného na desateru.

1 0
možnosti
SB

CItuji z článku téhož autora ze dne 7. července:

"Ano, vím. Hrozí nám rozpad civilizace, možná i války, násilná smrt naše i našich dětí. Ale přes to já jako křesťan musím poslechnout Boží výzvu. A přijmout všechna daná rizika. Tak jako ježíš obětoval svůj život, tak nám byl dán příklad následování . I mě mrzí možné ztráty historických a uměleckých děl, i mě vadí ohrožení našich civilizačních vymožeností, i já mám strach o své i cizí děti, ale nic „ani hloubka, ani výška, ani blízkost, ani dálka nemůže nás odloučit od toho, kterého jsme si zamilovali“, tedy od Boha jeho přikázání. Nikdy dříve nebyly jeho příkázání tak čitelné a nezpochybnitelné."

----------------------------------------

Ponechme stranou, že při svém vzdělání by pan doktor měl lépe ovládat gramatiku (příkázání v množném čísle si vyžaduje "nebyla čitelná a nezpochybnitelná", nikoli "nebyly čitelné a nezpochybnitelné").

Horší však je, jak nám jeden a týž člověk v relativně krátké době káže dvě takhle odlišné věci a tváří se jako mesiáš.

Pane doktore, nadále trvám na svém názoru, který jsem už napsal a který mě stál dvě stě íček, protože mi ho dvakrát redakce smazala:

Jste posedlý sebeláskou a nutností být středem pozornosti, a proto záměrně píšete nesmysly. Psaním nesmyslů se sice člověk často zesměšní a ztrapní, avšak středem pozornosti se stane mnohem spíše než něčím rozumným. I na Karlově mostě si spíše všimneme extravagantně oblečeného a směšně se chovajícího jedince než kohokoli z desítek normálně oblečených a normálně se chovajících lidí.

Prostě jste trapný, jste směšný, ale jste středem pozornosti.

1 0
možnosti
TL

Ale pane Beneši, při vaší bystrosti, tyhle věci jdou náramně dobře dohromady. Gramatika mi nikdy nešla, vám zase nejde logika.

0 0
možnosti
RH

Pokud jsou uprchlíci pro Evropu vitalnim ohrožením, tak je Evropa stejně těžce nemocná a zřejmě ji není pomoci... ;-(

0 1
možnosti
Foto

V Rakousku byla odsouzena bývalá pracovnicerakouských diplomatických úřadů Elisabeth Sabaditsch-Wolffová za „vzbuzovánínenávisti vůči náboženské skupině“ a „urážku náboženství“, kterého se měladopustit pravdivým a v Koránu potvrzeným výrokem, že Mohamed by pohlavnímstykem s devítiletou byl podle dnešních evropských zákonů označen za pedofila.Soudy šarijá jsou již ustaveny, s platností zatím jen pro muslimy, ale srozsudky přijímanými obecně, v Británii, Norsku, Švédsku, Francii a nejnověji vKatalánsku. Ve všech těchto zemích se vytvořily islámské enklávy žijícíizolovaným životem od domorodého národa, ale z velké části na jeho útratu. Zónyšarijá byly vyhlášeny ve dvou londýnských čtvrtích, kde muslimská většinaovládla demokratickými volbami městskou správu. Několik britských afrancouzských měst, norské Oslo, švédské Malmö a holandský Rottedram se stávajíislámskými městy, jak se muslimská komunita blíží padesáti procentům

3 0
možnosti
JM

J23a33n 75M31a52r47e26k

21. 9. 2015 8:48

Jak může několik milionů imigrantů ukončit mnohasetmilionovou evropskou civilizaci? Něco mi uniklo? 

Ale když už bych tuhle hypotetickou situaci přijal, jakkoli je absurdní, určitě se nebudu jednotit pod praporem křesťanství a vymezovat se proti ateismu a nějakému "homosexualismu", ať už to znamená cokoliv. Sám jsem ateista a proti homosexuálům nemám nic. Jasně, ze strachu před nějakou islámskou totalitou tady nastolíme nějakou polototalitu křesťanskou, vážně výhra. Zajímalo by mě, jak by si to autor představoval. 

Já to říkám pořád, že mnohem větší nebezpečí než prchající Arabové a černoši představují různí latentní fašos, ať už se odvolávají na národ nebo na víru, kteří si na nich nahrávají politické body.

3 4
možnosti

Snadno pane Marku... se podívejte třeba na tohle 

https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal

Když je příliš z těch mnohoset milionů tolerantní, a bojí se jakéhokoliv obvinění z "rasismu a politické nekorektnosti" tak může i výrazně menší počet lidí civilizaci aktivně a velmi účinně destruovat.

V USA se taky říkávalo "Lepší rudý než mrtvý" a "naše snahy skončí přijetím ne-nedemokratického socialismu" 

https://www.youtube.com/watch?v=qXBswFfh6AY

a skutečně pod "tolerantními" vládami které hlásali "mír za každou cenu" USA jenom ustupovalo socialistické zrůdnosti. Kdokoliv byl proti byl válečný štváč.

/prakticky stejně jako byl Churchill před druhou světovou v Británii/

naštěstí v USA prohlédli a po těch 15 letech trápení ho zvolili.

3 0
možnosti
Foto

Stačí, když nám stát rozdá zbraně.  Ve skladech jich je dost.

1 1
možnosti

Jistě že mohl... vzpomeňte si... 1000 let jste s ním prohrávali do bity u Vídně... 

o křesťanství to není. Je to o ochotě zabíjet a umírat pro vlastní způsob života ať je jakýkoliv. Oni toho schopní jsou, v Evropě moc takových nenajdete.

0 0
možnosti
Foto

Pane Šobr, vítěztství nad muslimy bylo jedině díky křesťanství, protože obhájci Vídně věřili, že je při nich p. Marie a ta víra byl důvod, proč se tak urputně bránili.

1 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik