Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Věděl jste pane Lajkepe, že opice je symbolem sexuálního zneužívání?

https://mayharriet.wordpress.com/2014/10/23/apen-er-ett-symbol-pa-seksuelle-overgrep/

Až půjdete s dětmi do zoo tak to se zdaleka vyhněte pavilónu primátů!

Mezi námi: Je to lege artis, nebo spíše šamanství, připomínající středověké pověry, na něž doplatily mnohé "čarodejnice"?

0 0
možnosti

Abych byl spravedlivý, tak v tomto případě Barnevern zasáhl ve prospěch nezletilce: http://www.barnefjern.org/youssef-16-jeg-ble-gitt-bort-til-en-kriminell-da-jeg-var-fem-ar/

0 0
možnosti

http://www.barnefjern.org/helt-forferdelig-det-de-har-gjort/

Barnevernet nerespektuje rozhodnutí soudu. Soud svěřil dceru do péče otce, Barnevernet soudní spor prohrál, přesto ji dále zadržoval. Tahanice trvali i po rozsudku několik let.

0 0
možnosti

http://www.barnefjern.org/domstolen-ga-ham-omsorgen-barnevernet-tok-datteren-fra-ham/

Barnevernet ve dvou obcích rozhodl, že je nezpůsobilý k péči o svou dceru, nejstarší ze svých tří dětí, přestože mu ji soud svěřil do péče. Musel zanechat svého zaměstnání a uprchnout jinam.

Poznámka: Kvalita a způsob práce Barnevernetu se v Norsku liší obec od obce. Mnoho Norů uprchlo před Barnevernetem i se svými dětmi do USA, případně jinam do ciziny nebo na jiné místo Norska. V jednom norském diskusním fóru jsem našel sdělení přispěvatele, že ze svého okolí zná mnoho uprchlíků před CPS a že podle jeho odhadu může být v Norsku 1000 až několik tisíc uprchlíků před Barnevernetem nebo jejich hostitelů.

0 0
možnosti

http://www.barnefjern.org/mor-ble-beskyldt-for-ha-lav-iq-ble-fratatt-sonnen/

Zpráva z 26. srpna 2014:

Dospívající chlapec byl odebrán matce s odůvodněním, že matka má nízké IQ. Chlapec neunesl bolest z odloučení od matky a po dosažení věku 18 let spáchal před 3 dny (tedy 23.8.2014) v děcáku sebevraždu. Během těch 3 dní to policie ani CPS ještě neoznámila matce.

0 0
možnosti

http://www.barnefjern.org/kvinne-domt-for-a-ha-forsvart-sin-nyfodte-baby/

Když policie přišla do porodnice, aby matce odebrala její 3 dny staré dítě, matka policistu praštila a kopla.  Nyní je odsouzena k podmíněnému trestu odnětí svobody za násilí proti policii.

0 0
možnosti

Pane Lajkepe, co říkáte na toto? http://www.barnefjern.org/vet-du-sannheten-om-barnevernet/

Znáte pravdu o ochraně dětí?

Dalo by se zeptat, když neustále sledujeme, mluvíme a nasloucháme dětem v pěstounské péči, které mají jen jedno přání a to je vrátit se domů. Co chceš k Vánocům? Chci se vrátit domů. Dítě mi řeklo, že pěstouni se vyjádřili, že by už spíše nemohli mít více dětí, a když pak uviděli dětskou naději, slíbili, že když jsem se chovat správně, půjde domů ... ..

Děti mají obvykle čerstvý zážitek ze svého únosu Barnevernetem a umístění mezi cizí lidi, zažívají velké trauma, ale pěstouni nejsou schopni pomoci toto trauma zpracovat, protože věří, že dítě bylo zachráněno z domova před násilím a zneužíváním. A co se stane, když tyto děti vyrostou, aniž zpracovaly toto své trauma?

0 0
možnosti

Pane Lajkepe, o čem to píšete? Jste vůbec v obraze? Mohl byste uvést své zdroje?

Pokud norský úřad pro blahobyt dětí (barnevernet)  usoudí, že nedovedete zajistit svým dětem patřičný blahobyt (třeba proto, že vaše příjmy nepatří k nejvyšším), může vám děti odebrat a dát třeba na dětskou farmu Buan Gaard, izolovanou od společnosti, kde se o jejich blahobyt starají bezďáci, kteří nemají kam jít a bývalí klienti úřadu práce, kteří to dělají proto, že jiný džob nesehnali. To je pak panečku blahobyt! A nemáte účinnou obranu.

Majitel farmy bere pěkné dotace na dítě i zaměstnance, pracovníci Barnevernetu dostali odměnu za hlavu, takže všichni jsou spokojeni.

Teda - až na vás jako rodiče, ale nevím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik