Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

ort

26. 6. 2012 14:04
Karma

R^

0 0
možnosti
H

hovn

26. 6. 2012 14:00
Ptám se,

je tu nějaký autor příspěvku, který přesně zná zdůvodnění žádosti o vydání exm. Parkanové? Jestli je můj dojem spravný a slyším,  že ne, pak tady, soudruzi, melete všichni prazdnou slámu a bylo by rozhodně dobré poslouchat pana Kalouska, co přesně říká, protože předpokládám, že on ty informace má( pokud ne, je to jeho problém a u voleb mu to sečtem) a navíc je skutečností, že odborným garantem výkladu ekonomických zákonů je ze zákona skutečně MF a nikoliv policie a nebo soudy, protože kdyby tomu tak bylo, tak už by to celý náš kapitalismus dělali. Vzhledem k nedokonalosti jazyka, jako komunikačního prostředku, je žel nutné pro uvedení zákona do praxe jeho výklad a mám takový dojem,  že řadě diskutujích chybí k dokonalosti už jen výklad výkladů - prostě smiřme se zpitomělostí civilizace. Jinak k policii - znáte někdo nechybujícího a geniálního policistu - ja osobně jsem Yettiho nepotkal.

0 0
možnosti
C

carolusI

26. 6. 2012 22:59
Re: Ptám se,

Také hospodařím s cizími penězi. Sice s podstatně menšími částkami, ale když mám něco koupit, napřed zvažuji, jestli je to opravdu potřebné. V případě že věci nerozumím, zeptám se odborníků, i když mi to zákon přímo neukládá. A ještě si ověřím, jestli se jedná o skutečné odborníky a zda nespekulují, že se na věci přiživí. V zákonech se o tom mluví jako o péči řádného hospodáře a zákon to přikazuje. Budete se divit, ale dají se tím ušetřit neuvěřitelné částky i na malé obci. Pokud by tak postupovali i ministři, budeme jako stát velice bohatí. A ať jsem hledal sebevíc, nanašel jsem, že by ministři byli osvobozeni od povinosti starat se o přidělený resort s péčí řádného hospodáře. Pokud to nějaký ministr vykládá jinak, tak sprostě lže.

0 0
možnosti
F

fošna

26. 6. 2012 12:09
CHyba - pádáky

opravdu padaly-   bohužel problém je, že se musej otevřít... Jenže ekonomický odborník světově uznávaný- tohle pominul...

 a padák bral od slova padat. Od slova otevřít, pochopil slovo otvírák a než mu to dal ministr podepsat, tak  se dostal  našrot... ;-D

1 0
možnosti
JL

jirka1965

26. 6. 2012 12:09
Problém asi bude jinde.

Policie požádala Sněmovnu, aby zbavila Parkanovou imunitu. Fakt je ten, že my se z úst politiků, ale i z médií dozvídáme o nějakém posudku, který asi být neměl. Jenže problém je v tom, že my jsme ani jeden neviděli vyšetřovací spis a média mají informace pouze od politiků. Co když je to všechno trochu jinak a policie má i jiné důkazy? Tohle bych nepodceňoval. A jen tak mimochodem, včera jsem v TV slyšel Kalouska, jak říkal, že policie vznesla obvinění proti Parkanové. Když pominu to, že obvinění se nevznáší, tak musím konstatovat, že Parkanová dosud obviněna nebyla, to bude možné pouze v případě, že Parkanová bude zbavena imunity a vyšetřovatel policie bude muset své usnesení o zahájení trestního stíhání konkrétní osoby podrobně odůvodnit.  Takže se ptám, jak mám věřit Kalouskovi, když ten proces vysvětluje chybně a dá se říci, že procesní postupy jdou okolo něho velkým obloukem.

1 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

26. 6. 2012 12:20
Re: Problém asi bude jinde.

Já jsem viděl zákon, který vyžádání posudku o ceně při nákupu majetku státu vyžaduje.

Pak jsem slyšel o dopise ministra financí Sobotky ministru národní obrany Kalouskovi, který připouští nevyžádání odborného posudku - ale tam šlo o jiný případ - šlo o jiný nákup jiné, čistě vojenské, techniky a bylo tam údajně výběrové řízení.

V tomto případě generálové (náčelník generálního štábu) ta letadla NECHTĚLI a až na dvouleté naléhání náměstka Bartáka na to kývli.

1 0
možnosti
AA

šmajdal

26. 6. 2012 12:00
Kdo je Parkánová?

Já znám jen Parkanovou.

1 0
možnosti
AN

ort

26. 6. 2012 14:02
Re: Kdo je Parkánová?

Tak kdoví jestli je s a nebo á, někteří jí vyslovují s á, jiní s a. Ale i tak všichni vědí o koho jde, to jen Vy se děláte, že nevíte.

1 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik