Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud to uchopíte takto kolektivisticky, tak je z toho zlo.  Představte si svobodnou společnost, kde firmy a instituce mohou získávat peníze jen dobrovolně od svých platících zákazníků.   V tomto systému je zbytečné mluvit o právu na eutanázii, protože ta právě vyplyne z té svobody.   Člověk  musí mít možnost výběru,  ať už se rozhodne pro jakou chce variantu.

1 0
možnosti
Foto

Hořká a smutně pravdivá ironie.

0 0
možnosti
Foto

Je to tak, jak píšete.

Karma

2 0
možnosti

A co když už léčit nelze a zbývá jen dlouhé utrpení?

1 0
možnosti
JC

Utrpení lze tlumit. Dnes velmi snadno - i to fysické, i to duševní. Není rozumný důvod nechat trpět člověka, který to má "za pár".

1 0
možnosti
JC

Tak to prostě bývá: každá cesta začíná prvním krokem. A když člověk udělá první krok špatným směrem, následuje za ním druhý a třetí... a najednou se člověk diví, kam že to vlastně došel.

1 0
možnosti
KL

no a co? lidi je jak sr...ek a kdyz to chce nekdo zabalit o neco driv, proc mu branit a prodluzovat jeho utrpeni (fyzicke, psychicke ci oboji).

2 3
možnosti
Foto

Vy špatně čtete autorův text

2 0
možnosti
OK

Jednou jsme překročili hranici a teď se jen nenápadně posouváme po šikmé ploše. Komu tento článek připadá přitažený za vlasy, ať si jej vytiskne a schová do šuplíku. Třeba po letech, až si jej znovu přečte, tak zjistí, že popisuje reálný stav věcí.

KARMA!

3 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik