Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Petr Tomeš

12. 8. 2011 9:53
Autorovi

Autore, zajímalo by mě, čím zdůvodníte to, že jste proti adopcím dětí stejnopohlavními páry, když celá odborná veřejnost je celosvětově pro a svůj postoj podkládá 40 lety empirických dat vědeckých výzkumů a již ve více než 10 zemích na různých kontinentech je to legálně povoleno.

http://www.glpartnerstvi.cz/rodicovstvi/siroka-vedecko-odborna-shoda-na-vychove-deti-stejnopohlavnimi-pary.html

http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_parenting

Druhou věcí je, že řada stejnopohlavních párů děti vychovává i tam, kde to právně ohraničeno není, což poškozuje tyto rodiny a hlavně děti tím, že nemají stejnou právní ochranu a pozici jako ostatní děti.

Ve svých příspěvcích v blogu působíte jako osoba, která má ráda fakta a racionalitu, takže by mě zajímaly reálné a fakticky podložené argumenty, proč jdete proti celosvětovému odbornímu mainstremu, expertům, kteří se tím profesně zabývají a jsou v daných oborech patřičně vzdělány. Co víte natolik zásadního a oni ne? Spíše to vypadá na vaši neinformovanost.

0 0
možnosti
W

Widmar

11. 8. 2011 16:48
Vaše pomatené názory nejsou akademické, ale....

.......podbízově lidově  neodborné. Máte zkoušku z psychologie ? Asi ne. Psychiatrií jste možná prolezl, etiku jste zřejmě vůbec nestudoval.  Porovnávat registr partnerství s rozchodem manželství je lacině amatérské a neodborné. Nejde to totiž srovnat.  Vraťte se ke studiu !

0 0
možnosti

Ormir

11. 8. 2011 9:32
Homosexualita vzniká poruchou v nitroděložním vývoji

Za nemoc bych jí považoval, a dost vážnou. Představte si, že by se nějakým způsobem začal šířit hypotetický homosexuální gen a všichni potomci by byli homosexuální. Jak by to pro lidstvo dopadlo si lze domyslet.

Já vidím problém homosexuálů spíš v psychické rovině. To co je odlišuje od většinové populace je nutkání vyřvávat bez nejmenšího studu do světa svojí sexuální úchylku, to mi nepříjde normální. Co na to psychiatři ?

0 0
možnosti
L

lesicatko

11. 8. 2011 9:37
Re: Homosexualita vzniká poruchou v nitroděložním vývoji

No ako by celé ľudstvo dopadlo, ja myslím, že deti by mali rovnako, možno aj viac,ved sú normalne plodní.

Ak by sa niektorím bridil styk s opačným pohlavím za účelom rozmnožovania, tak by využili služby asistovanej reprodukcie - a život by išiel dalej.

0 0
možnosti
OR

oskie98

11. 8. 2011 9:30
Domyslit důsledky

Když už nic jiného jsou adopce dobré v případě vlastních dětí homosexuálů a (hlavně) lesbiček. Jaksi se zapomíná, že gayové a lesby nejsou neplodní ...  asi nejsčastější případ je dítě v lesbickém svazku. Zákaz adopce pak neumožní adoptovat dítě partnerky. :-/

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

11. 8. 2011 9:30
...

Velmi zajimavy clanek, mohu Vas pozadat o uverejneni slibeneho pokracovani?

0 0
možnosti
L

lesicatko

11. 8. 2011 9:15
Otazka na konzistentnosť postoja

"...ale zároveň jsem se ostře postavil proti tomu, aby tyto skupiny měly přístup k adopci dětí."

.

Ibaže majú cez adopciu jednotlivcov a potom im nikdo tie deti nevezme, ak ich budú vychovávať vf páre.

Teda čo teraz - zakrývať si nad tým oči alebo pri konzistentnom prístupe / aby sa znemožnila homosexualom adopcia/  ísť proti adopcii jednotlivcom ?

0 0
možnosti