Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Petr Tomeš

19. 8. 2011 0:30
Děkuji

Jsem rád a velmi oceňuji, že jste se zařadil k lidem, kterým záleží na věcné slušné diskusi a faktických argumentech, abyste si mohl vytvořit informovaný názor na základě široké palety vysoce věrohodných zdrojů. Jaký to ohromný rozdíl oproti lidem, kteří raději stále lpí na svých domněnkách a přesvědčení, které nemohou jakkoliv doložit, prostě proto, že se nezakládají na reálném základě. Je totiž mnohem lepší vědět, než se domnívat a věřit, a tím poškozovat druhé a křivdit jim. A o to víc to platí, když jde o dobro dětí, rovná lidská práva a stejné právní postavení rodin stejnopohlavních párů, kteří již děti vychovávají.

1 0
možnosti
Š

Šach.mat

18. 8. 2011 15:25
frajeřina, respekt

R^R^R^

1 0
možnosti
D

Dita_1

17. 8. 2011 18:32
***

Ocenuji Vas uprimny pristup.

R^

1 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

17. 8. 2011 12:20
Respekt, to se hned tak na blogu (a diskusích) nevidí

R^

3 0
možnosti
Š

Šach.mat

18. 8. 2011 15:25
Re: Respekt, to se hned tak na blogu (a diskusích) nevidí

R^

1 0
možnosti
L2

Lanta 2OO4

17. 8. 2011 12:13
Karma

Myslím,že nejlépe to vyjádřím takto a netřeba víc dodávat ......R^R^R^

1 0
možnosti
L

lesicatko

17. 8. 2011 12:07
Pekný postoj

Mne už tiež zopar ľudí napísalo, že zmenili vplyvom argumenrtacie svoj predtým negatívny postoj voči adopciam homosexualov.Toto považujem za primarne - diskutovať a na zaklade argumentov potom prijímať stanoviská.

Ja som už nad Vami lámal palicu - ale prekročili ste svoj tieň :)

3 0
možnosti
JR

janulator

17. 8. 2011 12:02
Co jsou to věrohodné studie?

Veškeré studie podporující názor, že homosexuální páry mohou adoptovat děti a tyto, že mohou být vychovány stejně kvalitně jako v rodinách tradičních mají jednu chybu.Zabývají se vývojem těchto dětí jen do dosažení jejich plnoletosti, či soběstačnosti.To jest nezabývají se jejich dalším životem a to zejména tím, jak jsou úspěšní v navazování vztahů, jejich "působením" v případě založení standardní rodiny nebo jak působí výchovně na své vlastní děti apod.V různých meditačních centrech a komunách, kam se ve velké míře uchylují mladí lidé hledající odpověď na základní životní otázky kterou jim jejich domácí (rodinné) prostředí nemůže nebo nechce dát můžeme poznat, že nejhůře hledají na tyto základní otázky (hledání vlastní identity) mladí,kteří získali vzorce chování muže a ženy v nestandardní rodině. Jak mohou dva gayové předat "svému" dítěti vzorec chování typický pro muže- ochránce a živitele a jak může být dítěti vychovávaném dvěma lesbičkami předán vzorec chování ženy- matky?

0 0
možnosti
L

lesicatko

17. 8. 2011 12:14
Re: Co jsou to věrohodné studie?

Vzorce spravania v rovnakopohlavnej rodine - prípad dvojičiek Kolouchových vvychovavaných dvojicou sestier Hejzlarových - sú z nich dobrí otcovia rodín. V tých štúdiach bolo x takýchto prípadov...

3 0
možnosti
PP

fidel

17. 8. 2011 12:00
mít klobouk

...tak smekám R^

3 0
možnosti
K

Kozel_

17. 8. 2011 11:38
Nějak jste ty argumenty zapomněl uvést

Ano, pro DD to není pro děti dobré. Ale lepší než v nefungující rodině. A homosexuální pár není žádnou rodinou. Tj. místo jednoho umělého prostředí (DD) tu bude jiné, kteřé není ani normální, ani přirozené.

Problém je jinde, dětí k adopci je málo, ve skutečnosti je o ně velký zájem a normální rodiny dítě seženou dosti těžko. Nabízí se většinou děti silně poškozené, duševně, zdravotně. Zdravé dítě, navíc bílé, to dost těžko. Nechápu, proč by měly být homosexuální dvojice upřednostněny před normálními rodinami. A dále, rodiny zpravidla chtějí dítě, protože mít vlastní nemůžou. U homosexuálů tomu tak není, ty můžou mít své děti snadno. Lesbičky děti běžně mají, otců seženou na interát desítky, vyberou si - dle věku, postavy, dokonalé zdraví, vš vzdělání atd. Genetický výběr jak u čistokrevné plemenitby u zvířat. Normální žena si vybírá otce dítěte s daleko menšími požadavky, protože jinak by manžela nesehnala. Sehnat "dárce" spermatu do stříkačky ale jde snás.

0 0
možnosti
F

fascinatedbyhumanity

17. 8. 2011 11:34
bravo

R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1122x
Lékař, filosof

Seznam rubrik