Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF(

To je povyku kvůli jednomu výroku, každý ví, že teroristé si vždy najdou svůj důvod, proč je třeba pár lidí postřílet, či vyhodit do vzduchu, Jako kdysi na Divokém západě: „Proč jste toho člověka zastřelil? Ani pořádně nevím, prostě se mi nějak nelíbil". Před jistým časem bylo také po řadu let, téměř po celá 30. léta minulého století, v celé Evropě „salonfähig" říci cokoliv proti panu Hitlerovi, mohl by se na pak nás třeba zlobit a on to určitě myslí dobře. Ta „přecitlivělost" (lze to vyjádřit i mnohem lapidárněji a výstižněji, ale není to slovo pro použití zde příliš vhodné) je u evropských politiků stále úžasná, stejně jako tenkrát, raději se tváříme, že se nic neděje, sice nám to sem tam v Evropě hoří nebo vybuchuje, třeba Paříž, Londýn, Stockholm, Berlín, Moskva, Madrid, Burgas, je toho samozřejmě mnohem více, i pár vražd jen tak, jen pro radost, ale uvádím aspoň nějaký příklad, a ještě se bojíme, aby se některý z útlocitných teroristů snad kvůli slůvku „neurazil"!! Doufejme, že se i v této degenerované Evropě časem objeví nějaký skutečný státník, jako byl třeba Winston Churchill, nebo De Gaulle, prostě politici, kteří vidí dál, než jen na špičku svého nosu, snad se v Evropě už nerodí pouze Chamberlainové a Barrosové. Pokud by tomu tak bylo, nechť je k nám Alláh milostiv!

0 0
možnosti
MN

rekl bych, ze hodne podlehame medialni pozornosti vuci Zemanovi. Nevim proc se bat pokud rekne prezident  ze Alah je velky .... rozhodne tim nikoho neurazil a navic to bylo receno s usmevem. Jsem presvedcen, ze se nikdo jiny toho ani nijak mimoradne nevsimal. Zkusme se nad takoveto veci povznest. Rozhodne se tolik nemluvi o vselijakych exscesech ktere svymi vyroky vyrobil sef diplomacie Schwarzenberg. Takze ja jsem v klidu.Protoze vic nez vyroku Alah akbar  je rizikove rici o tvrdsim boji s terorismem....

0 1
možnosti

Mlčeti zlato - bych mu velmi, velmi často doporučil. To už radši ta viróza.

2 0
možnosti
Foto

Zeman to samozřejmě přehvízdl, ale nedávejte tomu takovou váhu. My neznabozi rádi klejeme ve jménu vašich bohů - máme stejné kulturní pozadí, jako vy.

0 0
možnosti
OT

Já se o něj moc nebojím, jeho uchrání ochranka, ale odnesou to ti, co za nic nemohou a nic blbého nikdy neřekli. Pan prezident by buď neměl chlastat, pardon pohybovat se v zavirovaném prostředí, nebo napřed myslet a pak vypouštět své debilní bonmoty!!

2 0
možnosti
BM

Pana prezidenta zřejmně opět zachvátila prudká viroza..... Avšak jak známo muslimové mají zakázáno brát prostředky způsobující onu "prezidentskou chorobu", takže se obávám, že nebudou mít pro toto pochopení na rozdíl od štamgastů hospůdky na Vysočině.:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik