Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

důchodce

17. 6. 2008 13:23
Lajdare. S tím

tolik obdivovaným Antlem - Catanim, je to "nepatrně" jinak. On se jako prokurátor choval jako sekerník a nejraději by každého popravil. Dokonce si k tomu vydal vlastní svěží dílko "Proč nesnáším gaunery" nebo jak se to jmenovalo. No a sám, nota bene coby vysoký policejní důstojník jen tak mírnix dírnix jede ožralý a způsobí havárii. Naskýtá se otázka, či spíše konstatování že takto nejel poprvé.  A že by se k té lumpárně postavil jako chlap? To přece nemůžete myslet vážně.

Apropos: Tentokrát jste jaksi zapoměl do své písánky zakomponovat  nějaké ženské téma. Že by změna orientace? V tom případě přeji hodně štěstí.

0 0
možnosti
K

kacer.blog

17. 6. 2008 11:27
S tím doručením je to opravdu o neochotě,

máme institut náhradního či fiktivního doručení, máme institut předvedení. Máme v zákonech sem tam pitomosti, ale v jádru to není zas tak špatné, jak se obecně soudí. Máme ale bohužel úřady a instituce, které se vůbec nechovají jako náš (a námi hrazený) servis. Nejpitomější přitom je, že na to tak rychle a rádi zapomínáme.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

17. 6. 2008 8:55
Ten člověk není žádná zrůda.

Typický intelektem méně nadaný vesničan, který si ukousl příliš velký krajíc, nezvládl to a pak vůbec nevěděl kudy kam, tak hodil mrtvého brouka.

A vy z něj děláte tyrana a zlosyna.

0 0
možnosti
T

Tausret

17. 6. 2008 9:34
Re: Ten člověk není žádná zrůda.

Ten "člověk" totiž není ani člověk, je to jednoduše hovado a jeho počínání nemá nic společného s vyšší či nižší inteligencí. Stačí si vzpomenout na mé prarodiče kteří měli hospodářství, jako první po ránu se vždy starali o svá zvířata - nakrmili, napojili, podestlali, podojili, a až potom zbyl čas, aby se najedli sami.

0 0
možnosti
  • Počet článků 235
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1513x
Lehce zapšklý optimista...

Seznam rubrik