Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Potápka

7. 6. 2008 11:34
Vy nepíšete o feminizmu, ale o své nenávisti k ženským.

 Proč jí trpíte, víte jen vy sám.

Z vašich článků, pane Lajdare, totiž čiší - všechny jsou to mrchy! Ty emancipované jsou špatné, protože jsou babochlapi a nadřazené svou nezávislostí, proč mám ale pocit, že by vám nebyla dost dobrá ani ta, co nehoní kariéru, stará se o děti a domácnost. Soudím, že vy byste jí nazval pro změnu línou slepicí, chtějící jen mužovi peníze a blablabla.. Možná je nad vaše schopnosti pochopit, že existují lidé, kteří spolu žijí i přes drobné běžné rozdmýšky v pohodě.A kupodivu, jsou to muž a žena.

Zapšklý se člověk nenarodí, asi máte špatné životní zkušenosti, ale věřte, že platí - tím jak se chováme a působíme my,ovlivňujeme, jací lidé jsou kolem nás. Přeji lepší dny.

0 0
možnosti
AH

nyny.

4. 6. 2008 17:01
ach jéjej

koukám, že všechny mužské bolístky a neúspěchy našly najednou společného nepřítele, respektive původce, a to jsou feministky. Historicky feministky vznikly právě kvůli nesnesitelným patriarchálním podmínkám, to že dneska škoděj a vymýšlejí si nesmysly je věc druhá, osobně si myslím, že patří pouze do historie a ne do normálního světa.Ale k vašim bebíčkům, každý má takový život, jaký si ho udělá, partnera, jakého si vybere se všemi důsledky, nebo bez partnera, se všemi důsledky, a je to tak správné.Proč tedy neustále vyvolávat dojmy války mezi pohalvími, je to jen o vlastní neschopnosti a nespokojenosti stěžovatelů a fňukalů.A je fuk, jestli se jedná o ženskou nebo o chlapa. A slušní a správní chlapi jsou a ne že ne, akorát nemají potřebu kňourat.

0 0
možnosti
V

Vikina

8. 6. 2008 1:08
Re: ach jéjej

Milá nyny, nesnesitelné patriarchální podmínky, co to je? Rozdělené, společensky uznávané role, takřka nulová rozvodovost a tím pádem úplné rodiny, v nichž dospívaly děti? Máte pocit, že si tehdy ženy neuměly poradit a prosadit se? Autor má možná problémy, nicméně dnešní stav mezi pohlavími Vám přijde jako něco fajn a normálního? Tak proč se mí dospělí hoši odmítají ženit či dokonce o tom jen uvažovat? Z jejich názorů na ně mně naskakuje kopřivka a věru, že jsem je v tomto směru nevedl, naopak, o všechno se vzorně starala moje manželka. A pochybuji, že by zrovna mí kluci byli Výjimkou.

0 0
možnosti
JS

ikaika

3. 6. 2008 19:45
Ať tě ty báby

sežerouR^R^R^

0 0
možnosti

anžto

3. 6. 2008 13:25
hihi

je mi vás trochu líto...ale kdo chce kam:-) jestli vy a vaši kamarádi umíte identifikovat ženu jen jako tu "co by vás buzerovala a lili jste do ní prachy" - tak jde vidět, že jste byli asi nejdál u vás na dvoře..nikdy jsme nevydělávala míň než partner, kolikrát spíš naopak. A buzerace? co si pod tím mám představit? když třeba něco slíbí a pak to nesplní, tak jsem chvíli naštvaná - to je špatně? ostatně u něj to funguje stejně, nikdo nikoho neomezujeme a vzájemně se respektujeme - to vy asi neumíte pochopit.  

0 0
možnosti
JC

Jarcho

3. 6. 2008 14:55
Re: hihi

Každý, kdo vstupuje na radnici, má 2/3 jistotu, že jeho manželství bude za pár let zrušeno. A muž má k tomu téměř 100 % jistotu, že spadne-li do těch 2/3, přijde o děti z toho manželství a stane se jen plátcem alimentů.  Je div, že mladí mužové ještě vůbec jsou ochotni do manželství vstupovat. Je to naivní, protože většinou (a 2/3 jsou většina výrazná) to dopadne tak, že jí pouze opatří dítě a byt a majetek a dlouhodobé přilepšení k platu a sami stojí za pár let na ulici s holýma rukama a nutností začít znova, ale v horší výchozí situaci, protože jsou už starší a méně výkonní a přitom zatížení alimentací na dlouhá léta dopředu.

A když se k tomu připočte, že ta žena si může na muže pozvat policii a nechat ho vyvést z domu jen v oblečení, co má na sobě, a  nechat ho s pomocí soudů mimo vlastní byt až celý rok, během něhož se stihne rozvést i uklidit si majetek z mužových výplat pořízený... hrůza.

0 0
možnosti
JH

leanne

3. 6. 2008 12:58
No opravdu,

všichni muži jsou chudáčci v ohrožení.

Co takhle založit nějaké hnutí "La Resistance" nebo tak něco? Muži se musí proti ženám spojit, každý sám by to nezvládli. Tolik asi k "silnějšímu" pohlaví.:-)

0 0
možnosti
G

grinderman

3. 6. 2008 13:08
Re: No opravdu,

jindrisko u vas ve FD se to muzi zrovna nehemzi, vidte.:-)

0 0
možnosti
JM

Hucul

3. 6. 2008 12:01
Chlape nestastna!

Za priblblou mne s mym IQ tezko prohlasite, protoze je shodou okolnosti totozne s cislem na policii (prijde mi to pikantni), za babochlapa mne rozhodne nepovazuje vetsina muzu, kteri se za mnou na ulici otoci, at uz kvuli me kozatosti nebo kvuli hrive zrzavych vlasu, neuspesna taky nebudu, kdyz dostavam plat, kterym skoro jiste trumfnu kohokoli, kdo promoval ve stejnem roce jako ja, a predevsim se nepovazuji za feministku. Pokud mam pocit, ze mi nekdo dela na hlavu, zatocim s nim bez ohledu na to, jestli to dela kvuli tomu, ze mam frndu, nebo ne. Mam skveleho chlapa, se kterym nevedu zadnou valku, pokud se tedy nepocita obcasne hastereni nad dokumentaci k magnetometru nebo drsnejsi milostne hratky. Nezdimu z nej prachy, nehodlam ho vyuzivat, neodpiram mu sex, proste ho mam rada.

Tak, a co ted? Jsem tedy nejaka cestna vyjimka nebo jak? Protoze mam nekolik kamaradek, ktere jsou jeste vyzivnejsim poprenim Vasich zvastu, treba reaktorovou fyzicku, ktera si semtam privydela jako modelka...

0 0
možnosti
RR

rezjir

3. 6. 2008 13:02
Tak Topolánek má víc

S IO 112 bych se zase tak nechlubil.

0 0
možnosti
J

Jenny_111

3. 6. 2008 11:06
To vypadá na kopačky

tedy pro autora od nějaké výtečnice.

Takový hysterický výkřik do tmy nemohl napsat nikdo jiný než těžce zhrzený člověk. (bez ohledu na pohlaví)

A jak jinak,  může za to celé ženské pokolení! :-P

To plemeno zmijí!!!!! ;-)

0 0
možnosti
V

Vikina

10. 6. 2008 1:02
Re: To vypadá na kopačky

Správně Jenny. Poslední dvě věty jsou naprosto perfektní.R^

0 0
možnosti
JC

Jarcho

3. 6. 2008 10:30
Kam to ten feminismus přivedl, to vidíme všude kolem sebe.

2/3 manželství se rozvádí. Víc než polovina dětí vyrůstá bez otců. Mnozí muži jsou znevolňováni a ztrácejí tak osobní iniciativnost. Celé společenské obory jsou feminizovány a propadají se do bahna. Porodnost klesá, osamělých lidí přibývá a jen islám vítězně táhne...

0 0
možnosti
H

Hmmhator

3. 6. 2008 10:08
Jen drobnost:

Muži a ženy pracovali na poli neni  "i" podle  "ti muži", ale podle "oni všichni-muži i ženy".

0 0
možnosti
RB

RBE_CZI

3. 6. 2008 9:55

s tím či oním nesouhlasím tak úplně zcela, článek je to super!R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 235
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1513x
Lehce zapšklý optimista...

Seznam rubrik