Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mujfilm

11. 9. 2008 18:04
upřesnění

Lenka Wimmerová nikdy nepracovala jako produkční. Má vystudovanou FAMU, obor režie. Není příbuzensky spjata se zesnulým hercem JIřím Wimmerem. Jedná se o pouhou shodu jmen.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

11. 9. 2008 12:30
No jo

Když věříte na zázraky.....

0 0
možnosti
MF

Martin Faltyn

11. 9. 2008 11:22
Koukám jak jste také v zajetí toho co Vám kdo nakuká

Pak se ovšem nedivte, že naletíte na barnumskou reklamu komerčních i veřejnoprávní televize.

Ally McBeal, Kamarádi, Sex ve městě atd. atp. jsou především scénáristickými týmovými záležitostmi. Jedinec brzy na seriálu vystřílí prach. Upíše se. ...

A dneska je v Čechách vše hlavně o kamarádšoftech. Komu přihrát kšeft. Takže se nedivte, že produkční Wimmerová režíruje. Je prostě s Kopáčovou zadobře a holky mezi sebe nikoho dalšího prostě nepustěj.

V tom je asi podstatný rozdíl mezi tím co vzniká u nás a v zahraničí, protože při dnešní televizní technice se to obrazově i zvukova vždycky nějak uplácá a těch pár populárních kašpárků, co se tomu propůjčí, je rádo, že má taky kšeft. A v-v-v-o tom to je!

http://faltyn.blog.idnes.cz/

0 0
možnosti
B

Bebitka

11. 9. 2008 11:04
chválYhodné - au!

autor článku je pedanticky přísný - až na zbytečné zpytavé monology hrdinky Karolíny šlo o slušně natočený příběh... i když bych se na to už podruhé nekoukla, nebyla jsem znechucená a dokonce plánuju shlédnout i ostatní Pasti (a to je u mě co říct, bo TV obcházím obloukem)

0 0
možnosti
  • Počet článků 235
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1513x
Lehce zapšklý optimista...

Seznam rubrik