Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

antichipka

17. 11. 2008 17:36
Takoví slizcí v modelu J. Svoboda

Já už tohle neřeším, co chlap, to debil. A čím hezčí ksicht to má, tím víc má v hlavě naděláno. Tváří se tzo, jak si to vybírá mezi těmi krasavicemi, nakonec to stejně skončí s nějakou kanálnickou hnuskou a bude se to ještě tvářit, že to urvalo poklad. Neřeším to. Jsou to dementi. Nemám jiné vysvětlení. Prostě nechceš? Nechtěj, bude chtít jinej.

0 0
možnosti
G

guccigirl

8. 5. 2008 20:49
hezke holky

;-DTakove zeny, o kterych pisete, vetsinou ocekavaji partnera bezchybneho, dobre zajisteneho, hezkeho, vyskokeho, stejne vzdelaneho atd atd atd (chteji nekoho, kdo neexistuje!)

Jenze ony si neuvedomi, ze kdyz dobre kariery dosahnou ve 30, budou to mit tezsi nez chlapi, kteri dosahli te same kariery v tom samem veku. 30tilety chlap muze chodit s 24letou zenou. Ale ne moc casto najde 30tileta zena 24leteho chlapa.

A tohle znam ze sve vlastni zkusenosti.

0 0
možnosti
KB

kacinecka

8. 5. 2008 19:07
Tak bych si tipla...

....že autor není "mladík" z fotky, ale inteligentní krasavice s vysokými nároky na chlapa, které však nemohou být splněny ;-D Mám popravdě blíž k těm ženským, co máte za mrchy, i když nejsem až tak docela jedna z nich (týká se mě-snad- pouze přirozená lenost....fyzická, a z toho plynoucí nadváha :-)), a nechovám vůči "modelkám" nijakou zášť, protože jsem smířená, ale pár jich přece jen znám, a bohužel jsou to opravdu namyšlený panenky, který mají pocit, že svou krásou zmůžou všechno. Jenže klika je ta, že krása je relativní pojem a navíc, každý auto má svýho kupce, jen ho umět najít a hlavně nefňukat, že se jich chlapi bojí ;-)

0 0
možnosti
V

Vikina

8. 5. 2008 4:31
Hoši, vybírejte hezké a chytré

Nejsem si jist, zda celý článek je odkoukaná skutečnost či jen spekulace autora. Částečně má pravdu v tom, že muži si dost nevěří a při chování těch namyšlených koz se není čemu divit. Pan Hausmann se ve svém proskribovaném dílku zmiňuje o tom, že muži by si neměli vybírat chudý holky (neb vděku se nedočkají a navíc se z nich vyklubou chamtivé svině). Já bych k tomu dodal, ať se vyhýbají i holkám nepěkným (neb věrnosti se nedočkají, protože takové zakomplexované chudinky si rády upevňují sebevědomí vrháním se do postele s kdekým). Co se týče seriálů, o nichž je zejména dole v diskuzi řeč, vyškolili mě mí dospělí synové. Na můj dotaz, proč si už konečně nenajdou nějakou holku, mi na CD stáhli seriál Zoufalé manželky se slovy: To si pozorně prohlédni a už nás neotravuj blbými dotazy.

0 0
možnosti
PJ

DarkSicek

7. 5. 2008 15:41
jestli to nebude tim,

ze u muzu, kteri splnuji jejich naroky, naopak ony jiz jejich naroky nesplnuji ;-D

0 0
možnosti
JC

Jarcho

7. 5. 2008 17:44
Re: jestli to nebude tim,

R^Velice přesné! :-P

0 0
možnosti

anžto

7. 5. 2008 12:47
stejně

to jsou zbytečné kecy. Přece důležitá je láska - a to je pak jedno jak kdo vypadá nebo jaké má konto, vzdělání..Jeden druhého si musí vážit - a je úplně jedno proč - jeslti proto, že umí opravit kohoutek, něco zařídit, přežit sám v lese, nebo že řídí banku

Mimochodem pojem hezká holka - je dost relativní - každý má přece jiný vkus.

0 0
možnosti
JM

Hucul

7. 5. 2008 12:47
No nevim...

Jen proto, ze jsem si uzivala bujneho mladi, jsem tedy logicky nejaka ta druha, treti kategorie, protoze holky prvni kategorie si nemuseji nic dokazovat a logicky tedy s nikym nesoulozi? Takove prvni kategorie tedy musim litovat.

Z me zkusenosti jsou tricitky na ocet zpravidla takove ty olbrimi matrony, ktere si prilis zvykly na svuj zivotni styl a odmitaji do sveho zivota pustit nekoho, kdo by se s nimi nechtel koukat na unyle romance a chroupat u toho bonbony. Proto maji zpravidla kocku nebo pejska, aby to nejak slo.

Jiste, inteligentni a krasne zeny take nekdy nemaji partnera, ale pak je to bud proto, ze si jeste uzivaji bujneho mladi nebo si naopak uz uzily a ted chteji mit svaty klid a delat si svoje.

0 0
možnosti

anžto

7. 5. 2008 12:49
Re: No nevim...

teda ale ten popis ženy - to snad mluvíte o ženských kolem padesátky a ne o třicítkách, ne?:-) telenovely a bonbony, pes - takovou třicítku si neumím představit:-)

0 0
možnosti
D

dwart

7. 5. 2008 12:07
Ach jo

Hm, tak když si myslíte spolu s dalšími kráskami, že seriál Sex ve městě je báječný tak se není čemu divit.

On to ale není problém jenom pěkných sebevědomých žen, ale často přístupem k životu. Partnerský život je o kompromisech a dokonalý pár, který by se doplňoval ve všem neexistuje, to ale některé ženy (i muži nechápou) a podléhají různým trendům, které jsou zrovna "cool a in". Je to zejména utvrzování lidí, že ten jejich názor je nejlepší a že by se neměli nechat v žádném případě "omezovat" partnerem a pak se diví, že když na svůj partnerský život použijí stejný přístup jako k jejich single životu tak se jim vztah rozpadne (navíc, když fakt věří podobným seriálům). Je to také lenost to zajímavé v potenciálním partnerovi hledat a pak se ženy diví, že o ně mají zájem jenom různí pěkní frajírci a kurevníci, protože ony chtějí akčního chlapa, který není "nudný". Časem na některé ženy přijdou, některé se ale budou donekonečna litovat místo zamyšlení nad příčinami.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

7. 5. 2008 12:12
Re: Ach jo

R^

0 0
možnosti

meduzka555

7. 5. 2008 12:06
aspoň vím

že jsem sama jen proto, že jsem uplně úžasná :-)

0 0
možnosti
JD

Janulice78

7. 5. 2008 15:40
Re: aspoň vím

je nas vic takovych, po precteni jsem si rikala to same. Ackoliv...pasuje na mne ten pes, ale bonbony nepojidam a na telenovely se nedivam.

Rv

0 0
možnosti
M

majnun

7. 5. 2008 11:56
prosim kontakty

Pane Milane, taky prosim kontakty na ty svobodne, inteligentni a hezke zeny do 30-ti let. Takovou nejakou hledam a nemuzu najit. Myslim, ze jim muzu nabidnout to same.;-)

0 0
možnosti
MK

weneto

7. 5. 2008 12:01
Re: prosim kontakty

Nic proti, ale nahrál jste si na smeč - myslím že tam autor píše něco o tom že by musely jít s požadavky strmě dolů a to neudělají;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 235
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1513x
Lehce zapšklý optimista...

Seznam rubrik