Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

motylek_02

19. 5. 2008 17:14
nevim, asi

Ti muzsti citi ze by se na ne povesila. Anebo ona sama si vybira takove kteri utecou, aby nemusela mit vztah. Sice to zni na hlavu, ale lide kteri si neveri nebo nemaji sebeuct si vybiraji partnery kterym chybi totez a s druhym zachazeji nepekne. Dotycnou neznam, ale asi by nebylo spatne zajit se poradit k psychologovi, protoze tohle je na palici.

A pokud s nimi navic vleti hned do postele.... nevim,a le obvykly postup je seznamit se a stravit nejaky cas bez postele. Zajimal by me nazor nejakeho toho uprchleho muzskeho.

0 0
možnosti
L

littlemisssunshine

19. 5. 2008 15:49
Pani ucitelka

Ja mam svobodneho kamarada..........coz je takhle dat dohromady? On by urcite ucitelku s velkym poprsim bral ;-D....zrovna mi od nej dosla email jestli nekoho neznam!;-D;-D

0 0
možnosti
ZK

SID09

19. 5. 2008 14:32
Dej a bude ti dáno

Paní učitelka to má možná jen ráda ( a docela je možné že v tom ani není dobrá, jak si myslí ) a nemá žádné další postraní úmysly. Povolání učitelka = až příliš často diagnóza těžké duševní poruchy.  

V práci je přefeminizováno a po 30 už volného vhodného partnera  jen tak lehce nenajdeš. Můžeš ho maximálně uškubnout někomu jinému. Je maximálně pěkné, že partneři  nerozvracejí po prvním románku svoji původní rodinu - pokud jim šlo jen o ten sex.

Navíc komu by se chtělo být 348 v pořadí, že ? Je jasný, že návštěvník se na první desítku už nedostane, ale být až v druhé padesátce - to  už je pak člověk všem jen pro smích.

0 0
možnosti
L

Luborka

19. 5. 2008 13:22
Možná je to tím,

že paní učitelka potřebuje mít jasno, co je pro ni důležitější, sex, nebo konfort domácnosti. Pokud je soběstačná ve věcech materiálních, možná by pomohlo orientovat se na potřeby mentální a fyzické. Každý dostane jenom to co potřebuje, pokud  si dokáže udělat jasno co to je, možná bude mít z toho i radost.

0 0
možnosti
Ž

Žofina

19. 5. 2008 11:50
To koukám

v jaké společnosti se pohybujete... několikrát rozvedení lázenští šviháci a promiskuitní učitelky, kterým nikdo nechce ani pod příslibem kvalitního sexu vyčistit odpad u dřezu ve staré kuchyni ;-D

0 0
možnosti
P

parnassius

19. 5. 2008 11:27
Jak praví klasik :

"Ženskou bez fantazie nezachrání ani vysoká škola !"

Jestli bude vaše kamarádka neustále opakovat neosvědčený scénář - nejdříve ukázat rozestlanou postel, pak rozkopanou koupelnu a hned dětský pokojíček, bude zřejmě sama hodně dlouho. Ať se pokusí alespoň občas o změnu;-) a než s někým vleze do pelíšku, bude se ho snažit poznat a dá šanci jemu, aby mohl poznat ji.

0 0
možnosti
MB

buxus

19. 5. 2008 11:35
Re: Jak praví klasik :

A ještě jednu věc bych poradil. Skromnost a toleranci. Z článku sice nelze vyčíst veškeré nároky paní učitelky, ale už s těch jmenovaných či odvozených je zjevné, že jsou dost vysoké. Věkový limit, vlastní peníze (s ochotou je investovat do cizího bytu - kdoví jak vztah skončí), pravděpodobně i řemeslná zručnost a vzdělání, citlivý přístup k dospívající dceři (ani ten ale nemusí stačit), atd. Jenže člověk, který tohle vše má, se bude hodně těžko hledat - spíše se nenajde, ten už dávno zakotvil jinde.

0 0
možnosti
AH

nyny.

19. 5. 2008 11:12
inu

můžeme si o rovnoprávnosti a právu na stejné sexuální chování jak pro ženy, tak pro muže říkat a deklarovat co chceme, nicméně žena, která skočí do postele bez předchozího stýkání se/chození, které by představovalo osobnostní zájem a zalíbení obecně, není objektem k úvahám o budování vztahu do budoucna, takže upřímně řečeno ani nechápu, proč se ta dáma diví. Buď chce sex, pak ho má a může být spokojená, nebo chce partnera a vztah, ale pak halt nemůže s každým hupnout hned pod peřinu.S takovými muži spí, ale neuvažují o nich jinak nežli o sexuálním objektu a to ještě jen v okamžiku potřeby.

0 0
možnosti
L

liason

19. 5. 2008 11:04
Jestli on ten problém nebude hlubší...

To že je paní učitelka dobrá v sexu je zajímavé jen chvíli. Na trvalý vztah je nutné mnohem, mnohem více. A vysokou školu bych do toho nemotal. Navíc vychovávat cizí děcko - na to už chlap musí být hóódně zamilovaný......

0 0
možnosti
MB

buxus

19. 5. 2008 10:57
Myslím si, že problém je v několika věcech

1. Vzhledem k tomu, že dotyční se už po báječném sexu neozvali, máte pro toto tvrzení údaje pouze z jedné strany. Není výjimkou, že zcela spokojená partnerka nemusí vůbec uspokojit partnera (a naopak).

2. Já dost věřím na statistiku. Náhoda, že potkám někoho kdo mi nesedí je veliká, náhoda že potkám takových lidí pět za sebou je už menší. Ale potkávat nevhodné lidi jak na běžícím páse? To bych za začal bát, že je chyba u mne a ne u těch druhých. Tím vzděláním a svou vyjimečností, kterou ostatní nechápou bych se neutěšoval - to je lhaní si do kapsy.

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

19. 5. 2008 10:54
Všetečný dotaz

Zajímalo by mě, jak autor ví, že dotyčná je dobrá v sexu?

0 0
možnosti
MB

buxus

19. 5. 2008 10:58
Re: Všetečný dotaz

To jsem od Vás neopsal - taky mne to napadlo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 235
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1513x
Lehce zapšklý optimista...

Seznam rubrik