Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

akki

12. 5. 2008 0:25
panichytra a arkie

mám přátele - Romy-, kterých si vážím víc než většiny mých pokrevných bratří. Jenže těm vaše příspěvky  lezou krkem.  Přemýšlet asi bolí, že?!

0 0
možnosti
P

panichytra

12. 5. 2008 12:27
Re: panichytra a arkie

Velmi by mě zajímalo,co konkrétně jim leze krkem. A poznámky typu přemýšlet asi bolí  jsou fakt  trapný a zbytečný.

0 0
možnosti
JD

gagaryn

7. 5. 2008 8:35
***

článek jsem nečetl a ani diskuzi, seru na to!Rv

0 0
možnosti
VH

Stará kára

6. 5. 2008 18:38
Chyba!!!

Trestný čin by měl být: "Návádění (a učení) k podsouvání rasismu".  První souzení: Uhl, Havel, Šiklová, možná i Motejl.

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

6. 5. 2008 14:31
Já vám nevím,

vy jste od přírody tak samona*írací typ, že vlastně žádné  Romy nepotřebujete....

0 0
možnosti
PB

P.Banga

6. 5. 2008 14:21
Vážený p. autore

Nejvíc jsem se asi zastavil na konci Vašeho příspěvku.. věta "Dotyčný by pak šel okamžitě do vazby a tam by trčel tak dlouho, dokud

by nepochopil, že lidé v civilizovaném světě se nedělí na Bílé a

Cikány, ale na slušné a na hajzly bez rozdílu pleti…" mi nějak nesedí s tím zbytkem, páč to není nic jiného, než opakované paušalizování.... ale toho už tady bylo dost, tak že nic nového.

0 0
možnosti
PB

P.Banga

6. 5. 2008 14:26
Re: Vážený p. autore

a nejlepší na tom je, že Vám v tomto paušalizování začne horda dalších podobně smýšlejících statně sekundovat, nakonec z toho nebude nic jiného, než nadávky a paušalizování. Ti cikáni kradou, cikáni nás zmlátí když jim nedáme cigarety. Není to pravda, nikdo mne nezmlátí, když mu nedám cigaretu. Ono se stačí jen podívat do diskuse, jakmile se ozve někdo z Romů, hned se do něj pustí většina.. že ano? Tak že pokud jste tohle chtěl, uspěl jste... ale musím Vás zklamat, ve zdejším prostředí jsou anti-romské články trefou do černého, inu díky za počtení, karma za to nebude.

0 0
možnosti
P

panichytra

6. 5. 2008 12:47
pro autora - pokračování

4)X faktor - mečavá koza- za toto nemůžete mít hudební sluch se nedá naučit ale s tím se narodíte  vy zřejmě ne,protože slečna nebyla sice nejlepší ale rozhodně lepší o pár případů kterým dali šanci, co se týká toho chlapce nermální magor a těchj je mezi vámi čechy také dost

5)adoptovanuý syn- nenapsal jste od kolika let je v adoptivní péči a zřejmě její výchova byla špatná 

6)trestný čin podsouvání rasizmu- to by šlo asi soudcům daleko lépe než soudit za prokazané činy rasizmu

7rnerozdělovat bílé a cikány- tak právě tímto článkem jste všem ukázal jaké to  kázat vodu a pít víno - vy říkáte že by ten dotyčný byl ve vězení tak dlouho doku by to nepochopil tak vy by jste tam měl nastoupi první protože Váš článek zjevně není o  špatných a dobrých lidech ,ale jak už uvedl někdo v této diskuzi tento článek je o  o Vás

0 0
možnosti
JN

fix

6. 5. 2008 13:18
Re: pro autora - pokračování

...a tu o potrefené huse znáte?

0 0
možnosti
P

panichytra

6. 5. 2008 12:31
pro autora

Zdravím Vás pane Lajdare,

 jestli dovolíte mám pár poznámek k Vašemu článku:

1)Rozmazlení cikáni - píšete,že jste si nás 50 rozmazlovali, napadá mě,že jste tedy asi bývalý komunista,protože ty nás postavili na okraj společnosti,možná v té době nám dávali byty atd atd ale jen proto ať neopbtěžujeme a zřejmě všichi cikáni nestali vše zadarmo,můj otec a děda stejně tak všichni příbuzní,které si pamatuii celý život pracovali a světe div se v jedné továrně tedy  několik desítek let a když po revoluci se tu začalo vše likivdovat  tak první propuštění byli cikáni po tolika letech - proč asi?

2)Partička malých cikánků žebrá o cigarety - jeďte se podívat na jižní město mezi paneláky a uvidíte partičky čecháčků od 6 - 7 let výše jak se tam opíjí a kouří a do  podzních hodin tam dělají vyrvál,takže to není jen problém jak vy říkáte  cikánků ale  čecháčků potažmo rodičů obou stran

3)Starší chtějí  vytahovat nože a prát se-  k tomu opravdu nemá co říct a uráže Vaší inteligenci nehodlám

0 0
možnosti
RA

romsky aktivista

6. 5. 2008 13:45
Re: pro autora

videla jste nekdy Roma? Krome zrcadla? Takoveho praveho Roma (= nepracujici cigan). Asi ne, protoze jinak byste nemohla psat takove kraviny

0 0
možnosti
VZ

Vencast

6. 5. 2008 12:14
Dobré

KARMAR^R^R^

0 0
možnosti
A

arkie

6. 5. 2008 12:16
Re: Dobré

Hm a za co? Toto mozno pocut v kazdom podniku nizkej cenovej skupiny.

0 0
možnosti
A

arkie

6. 5. 2008 11:52
Obsah vypoveda viacej o jeho autorovi, nez o probleme.

Bohuzial obsah tohoto blogu vypoveda viacej o jeho autorovi, nez o probleme.

Predovsetkym o neschopnosti diskutovat a presadzovat si vlastny nazor a zachovat pri tom dostojnost. Takze je potom celkom typicke, ze ho tak detinske obvinenie z rasizmu vykolaji a dovedie k lamentovaniu nad nespravodlivostou vsehomira.

Ale aby som nebol oznaceny za cisteho teoretika. Pracujem ako lekar a s touto "fintou" (nepodlozene obvinenie z rasizmu) som sa stretol opakovane. Casto ked sme sa nezhodli, tak sa toto snazili na mna vytiahnut, ale dostalo sa im rovnakej odpovede: "Nie, vy ste rasisti! Ak by som bol cierny, tak by ste sa ku mne spravali inak, ze? Ja sa k vam teraz spravam slusne, tak sa spravajte tak aj vy ku mne!"

A bolo vybavene, casto sme sa rozchadzali s usmevom a podanim ruky.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

6. 5. 2008 12:59
Re: Obsah vypoveda viacej o jeho autorovi, nez o probleme.

Už vidím, jak tento proslov uplatňujete na puberťáky. Puberťák Vás neposlechne a vůbec nezáleží na barvě pleti. A kde jsem přišel na ty puberťáky: "V našem městě například bloudí partičky cikánků ...", "Ti starší vám v případě, že jim nevyhovíte ...".

S dospělým člověkem se Vaším stylem domluvíte, to ano. S romským puberťákem ne, ten Vás v nejlepším případě pošle do pr.ele stejně jako "bílý" stejně postižený soudruh.

P.S. Za téměř stejná slova jako jsou ta Vaše jsem v roce 1999 dostal po "hubě" ... v Chebu. A nebylo to od blonďáků.

0 0
možnosti
K

kion1

6. 5. 2008 11:38
Volič Národní strany

R^

0 0
možnosti