Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

Eleonora16

8. 4. 2008 20:30
PĚKNÉ

Zase je to vtipné a odlehčující čtení. Není moc těch, kteří oplývají tímto zvláštním humorem. Věřím, že můžete mít mnoho nepřátel, ale já vím, že Vaše články je třeba brát s nadhledem. Není v nich nějaká zloba či nenávist k různým skupinám lidí, či celému světu, jak zde již bylo mnohokrát citováno. Jen Vás musí člověk pochopit. Ale když se mu to podaří, zjistí, že jste príma chlápek a bude Vaše blogy vyhledávat, aby si zlepšil náladu či se zasmál. Proto, Vážení čtenáři, nebuďte někdy tak drsní, pan ML si to nezaslouží.  Ještě se chci zeptat na obrázek, taková ta světýlka v tom sněhu jsou nějaké odlesky či něco jiného? Dnes Vám dám srdce, neberte to osobně, ale baví mě střídat různé ksichtíky.....V

0 0
možnosti
JM

Hucul

8. 4. 2008 12:31
Vite co?

Nez budeme nadavat na praotce Cecha, zjisteme si, ktera zeme na svete ma nejlepsi zdroje pitne vody pro to nejlepsi pivo!!! Klepejte dal kosu a pomyslete, o kolik lepe na tom jste nez ja, ktera stridave klepe kosu v Malmo a Kodani.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

8. 4. 2008 9:24
Ještě že ten praotec nikam dál netáhl!

On totiž přišel z jihu!

0 0
možnosti
PK

dolch

8. 4. 2008 8:39
Malá oprava

Klaus nikdy netvrdil, že globální oteplování neexistuje. Pouze zpochybnil tvrzení, že je z valné části zapříčiněno činností člověka. Další věc je, že globální oteplovači si vědí rady se vším. Podle nich se totiž zastaví Golfský proud, což bude mít za následek velké ochlazení v Evropě. Takže důsledek globálního oteplování bude velká zima. Navíc střízliví vědci předpokládají, že jsme zhruba na konci interglaciálu, takže v nadcházejících letech, století, dvou, můžeme skutečně předpokládat nějaké ochlazení. To se pak oteplovači budou bít v prsa, jak to jednak správně předpověděli, a jednak jak prostředky vynaložené na zastavení globálního oteplování byly vynaloženy správně, čili že společným úsilím se jim to oteplování podařilo zastavit. Mají to holt dobře vymyšlené, ať se stane cokoli, vždycky budou mít pravdu.

0 0
možnosti
NB

j@ck

8. 4. 2008 9:56
Re: Malá oprava

Ze zacatku Klaus zpochybnoval GO zcela, pozdeji svou pozici zmirnil a zpochybnoval pouze vliv cloveka, viz jeho citat "GO zpusobene lidmi je nesmysla fikce" - muzu dodat odkaz na rozhovor. A hlavne a prednostne: Klaus nema zadne kompetence ani vzdelani, aby se k podobnym otazkam mohl jakkoliv vyjdrovat. Jeho nazory na toto tema maji stejnou vahu jako zvaneni hospodskeho pobudy po osmem pivu, takze nechapu proc se jim vubec vzrusovat.

0 0
možnosti
RK

semelik

8. 4. 2008 8:31
Ja bych už tež

rád vytahnul kozy na čerstvý vzduch. Jenom nevim, jestli v tej zimě nekterou přemluvim.

0 0
možnosti
K

K-D

8. 4. 2008 8:28
Pěkné, pravdivé

ale čas oteplovačů ještě nenastal. Část se jich probudí až při prvních vedrech, část přiletí jako poslední tažní ptáci - až po kukačkách. Výjimkou jsou klimatologové, ti bijí na poplach před podáním žádosti o grant.

0 0
možnosti
  • Počet článků 235
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1513x
Lehce zapšklý optimista...

Seznam rubrik