Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

alex hart

18. 8. 2008 18:24
Je to naopak poměrně jednoduché - 1 -

Za prvé. Máte pravdu v tom, že je naší chybou, že tolerujeme v podstatě jakýkoliv příliv přistěhovalců, že je v mnoha případech necháváme, ať si dělají co chtějí. To ale primárně není chyba těch přistěhovalců, Češi se v cizině taky chovají, jak puštění ze řetězu, pokud ovšem nemají strach z tvrdého postihu. A  přistěhovalci do ČR jakbysmet. Je tedy na nás, stanovit pravidla a ta pravidla dodržovat. Je tedy na nás, abychom netrpěli korupční aféry ve Vietnamu a jiných asijských zemích, kde přímo česká ambasáda či konzulát jede v korupci, kdy se prodává cesta do Česka a občanství. To je česká korupce! Stejně tak úplatní čeští policajti, celníci a financové, kteří tolerují dovoz falešného šmejdu do asijských tržnic v česku a neplacení daní z těchto prodejů. To je taky česká korupce! Stejně tak neschopná česká policie a radnice, kteří nejsou schopni dosáhnout pořádku s našimi Romy, a stejně tak neschopnost našich úřadů, když si sem po revolucui v roce 1989 a po roce 1993 ...

0 0
možnosti
AH

alex hart

18. 8. 2008 18:25
Je to naopak poměrně jednoduché - 2 -

... pustily tisíce Romů ze Slovenska, z Rumumunska a bůhví odkud ještě. To vše je především česká korupce a neschopnost.  

Takže ano, buďme nacionalisty a přiznejme si jasně: 

To vše, nad čím zde pláčeme, je především naše česká národní neschopnost a naše česká národní korupce, ze které dobře žijí někteří naši bílí zkorumpovaní spoluobčané.

0 0
možnosti
  • Počet článků 235
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1513x
Lehce zapšklý optimista...

Seznam rubrik