Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SR

SimRo

9. 6. 2008 11:44
Zato teď máte ode mne karmu.

0 0
možnosti
ZT

danny.crims

8. 6. 2008 9:41
no abyste se z toho nezbláznil...

Na druhou stranu, kdyby všichni pobíhali po těch lesích, tak by se nám z toho mohla stát masivní zábava, na kmenech stromů by visely propagační letáky, lesníci by rozdávali reklamní předměty a kartičky s podobiznami divé zvěře a vy byste přišel o svůj klídek při korzování mezi smrčky. Tak buďte rád že nás "jednoduché fanoušky" pojmou ty hospůdky Nevim, jde prostě o určity společenský zážitek, který každý pojímá jinak - pro vás primitivní barbarská zábava, pro mě vcelku příjemné vydechnutí po celém dni, kdy si můžu dát nějaký ten rezatý mok, poklábosit s přáteli, trošku si zanadávat na rozhodčí a prostě tak nějak na chvilku relaxovat jinak... po lesech se pak můžu navíc prohánět zbytek celého léta.... těch pár dní masové euforie myslim zdravě uvažujícího člověka nijak psychicky nepoškodí... jestli vás to skutečně tak silně štve, zkuste změnit občanství - myslim, že třeba Makedonci se na Euro nedostali (a navíc tam mají úžasné lesní porosty, kde zaručeně dva dny nepotkáte živáčka)

0 0
možnosti
ZT

danny.crims

8. 6. 2008 9:46
Re: no abyste se z toho nezbláznil...

jejej - omluva za chyby - samozřejmě tam v příspěvku má být ...Vy... a ... Vás...

0 0
možnosti
S

Stiller

8. 6. 2008 8:36
Drive byl fotbal zabavnejsi

Dnesni medialni masaze mi moc nevyhovuji. Doufam, ze to nedopadne jako v USA, kde je sport nade vse. Pripitomele roztleskavacky, nadseni fanousci, sama reklama. Kdejaky intelektualne omezeny clovek muze dostat stipendium na univerzitu, kdyz hraje bezvadne jakysi sport. Stari paprdove vzpominaji po letech, jak kdysi hrali fotbal na stredni skole. No doufejme, ze Cesi maji vice rozumu a sport se nestane nejdulezitejsim v zebricku hodnot.

0 0
možnosti
LH

ant.

8. 6. 2008 14:03
Re: Drive byl fotbal zabavnejsi

...PŘESNĚ TAK...!!!...a 10 deka salámu - to bylo salámu...!!!...;-D...zajímavé je, že i se záplavou "intelektuálně omezených člověků" jsou USA špička ve většině oborů a v počtu nositelů Nobelových cen. A k tomu stipendiu musí mít i slušné školní výsledky - ale to přece víte...;-)

0 0
možnosti
R

reddmaniak

8. 6. 2008 0:37
má to být zábava..

vzrušení a napětí z fandění ... blbé na tom je, že ani ten koho to nebaví se mediální masáži nevyhne, ... ale tak už to v konzumní společnosti je,.. kdo maže, ten jede :-)

na druhou stranu jsem v čas zápasu byl v herně na kulečníku a přestože byl fotbal zapnutý, nikdo si ho moc nevšímal, ... jen jednou se od jednoho stolu ozvalo "gól", takže se euforií to není všude tak žhavé R^

0 0
možnosti
F

flandero

8. 6. 2008 0:31
fotbal mě sice nezajímá ale to občas do sebe

házím jedno pivo za druhým;-D;-DR^

0 0
možnosti
V

vendis009

7. 6. 2008 21:52
Podle mě,

ať si každý dělá co chce. Mě třeba fotbal baví, hraju ho už 8 let a hraju ho proto, že mě baví. A o tom to je. Když někoho fotbal nebere, budiž, ale ať to nekazí ostatním a naopak. Každý ať si dělá a podporuje to co má rád a co se mu líbí.

0 0
možnosti
DN

denk niet

8. 6. 2008 8:59
Re: Podle mě,

Ano, a přesně v tomto duchu článek pana Lajdara je . Je fajn, když někdo dokáže reagovat takto jako vy, bez přehnaných emocí rádobyfanouška R^.

Ostatně - je potěšující, že v podobném duchu je naprostá většina příspěvků na tomto fóru. Těší mě to mj. i proto, že mi to signalizuje, že ani já nejsem nějakej "divnej", když mi může být fotbal, resp. hysterie kolem něj, naprosto ukradený a že naopak (stejně jako v panu Lajdarovi) i ve mě vyvolává dění kolem fotbalu naprostou alergii k tomuto sportu a jeho "fanouškům" (pro nepozorné - slovo fanoušci je v uvozovkách...) ;-).

A dovětek k panu Lajdarovi - často s Vámi nesouhlasím, ale dnes mám s Vámi, slovo od slova, naprosto stejný  názor. Dávám karmu R^.

0 0
možnosti
JV

klv

7. 6. 2008 21:36
pěkná

póza ;-D

0 0
možnosti
L

lenns01

7. 6. 2008 21:34
Všichni víme,

že vrcholový sport je už jenom o kšeftě, ale když vběhnou na trávník, tak je konec s nějakým hloupým sportem a začíná FOTBAL...a ten dokáže strhnout, alespoň mě určitě.

0 0
možnosti
VK

egypttwo

7. 6. 2008 20:41
proč?

Řeknu stručně celou svou myšlenku a připomínku k článku i jeho názvu. " Vážený pane, pokud se necítíte být ČECHEM, proč píšete česky?????

0 0
možnosti
FV

analytik05

7. 6. 2008 20:23
Je nás víc

Souhlasím s vašim  názorem. Jen bych ještě podotknul, že tu taškařici nevnímám už ani jako soupeření.  To snad tak 50 let nazpátek. Dnes je to o hnusném kšeftaření :-©

0 0
možnosti
  • Počet článků 235
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1513x
Lehce zapšklý optimista...

Seznam rubrik