Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

OSN nam ohlasilo neco o prirustku obyvatel teto planety. Ma nas byt 8 miliard obcanu. (cervenec 2022) Ten pokrok je veliky. Po WW II nas, podle stejne organizace, bylo 3,5 miliard. Nebudu rozvadet, co tech 4,5 miliard spotrebuje. A jeste k tomu se nase planeta bouri. To stare rozdeleni sveta ji prekazi. Potrebuje to rozdeleni nove. To stoji mnoho namahy a nemohoucnost predpoveded to pocasi na delsi dobu.

Uz aby ten Elon Musk tu raketu mel k dispozici. Na Marsu se pry to pocasi nemeni. Par pisecnych bouri ktere zde v Arizone zname take. Vsak pozary lesu tam nejsou. To je vyhoda. Tak Elone. Hura do toho. Jsme pripraveni na tu cestu.

0 0
možnosti

"Pokud chceme, aby se ochladilo počasí, klesla hladina moře a utichly bouře, musíme uhasit oheň a uklidnit bouře mezi námi."

Zdroj: https://laitman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=789733

To jako, že když na sebe budeme hodní, když se Rusáci stáhnou z Ukrajiny, Izrael se smíří s Palestinou a skončí válka v Jemenu, nebudou už povodně, sucho a požáry, a zmizí tornáda, orkány a tajfuny? A není to náhodou jen takové plácání do vody?:-P

0 0
možnosti
RJ

A rozdělíme se všemi lidmi na zemi, nastane klid a mír. Možná je to boží účel lidstva. Možná.

0 0
možnosti
JL

V Rumunsku, Španělsku, Portugalsku prý shořelo mnoho porostu - až 30%? Proč? Lidé se nepřizpůsobují změnám - vytrvale staví další a další silnice a budovy. Místo toho by jak se zdá měli spíše zvětšovat vodní plochy, aby se země ochlazovala. Problém je v tom, že v prvé řadě jde o peníze a byznys. Takže hoří - na co mají lidé ty umělé inteligence? Myslím, že by jim velmi rychle spočítala, jak to má na zemi vypadat, aby hořelo méně nebo vůbec. Ale to nikoho moc nezajímá - chodím po Praze a vidím obrovské stavby plné skla: ano, vypadá to hezky, ale chce to klimatizaci jinak by se tam lidi upekli. A ta klimatizace, to něco stojí. Holt to někoho nenapadlo, že to bude ěkdy drahé a tak je to se vším.

1 0
možnosti
RJ

Byl jste někdy tam kde to hoří? Na Portugalsko Španělské hranici třeba? Desítky a stovky kilometrů kleče, kamení a suché trávy. Požáry zcela běžné od nepaměti.

Ona by také ta vaše UI mohla zcela oprávněně vyhodnotit člověka jako krizový element a eliminovat ho.

0 0
možnosti
Foto

Ať napíšeš sebevětší "blbinu", vždycky se najde někdo kdo ti zatleská.

1 0
možnosti
PC

p. Frélich:

... teď ještě poznat, co je skutečně blbina a co názor, který má hloubku, na jejíž pochopení se průměrný občan nezmůže.

0 0
možnosti
PC

Přesné a pravdivé!R^

0 1
možnosti
JM

J86a56n 88M69a31r91e58k

23. 7. 2022 6:38

Tak pane blogaři, dejte auto na špalky, přestante topit, nevařte, jezte syrovou zeleninh a nepouštějte plyny...jděte nám příkladem

2 3
možnosti
MD

vy jste ale opravdu z toho blogu nepochopil vubec NIC.

2 1
možnosti
JM

J80a82n 42M69a44r70e53k

23. 7. 2022 6:35

'....o tom co se stane rozhodujeme my lidé' To už jsem někde slyšel, něco jako poručíme větru a dešti...

1 0
možnosti
  • Počet článků 543
  • Celková karma 8,82
  • Průměrná čtenost 430x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik