Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Vynikající! To je přesně ta podstata, kterou ale téměř nikdo nechce nebo není schopen vidět. Vždycky z toho nějak "bezbolestně" vybruslit, obejít Přírodu, nepřiznat si své vlastní omyly, vyhnout se zodpovědnosti, "užívat si"...

KarmaR^;-)R^

0 0
možnosti
Foto

Lidstvo je imunitně oslabené a současně přemnožené a covid je přírodním řešením tohoto stavu. Stejně jako když se přemnoží myši, prasata atd. My se, na rozdíl od našich předků, které kosil mor, cholera, neštovice, TBC dokážeme vzepřít a zabránit uhynutí nejvíc oslabených jedinců. Následkem bude ještě větší přemnožení a oslabení.

1 0
možnosti
Foto

Vakcína možná pomůže vyřešit, nebo alespoň zmírnit rozšiřování viru, možná bude mít i dlouhodobou účinnost, kdo ví, přesto přijde něco jiného, co budeme muset řešit, třeba teď jsou častější hurikány, záplavy .... Problémem je, že to řešení neleží na vládách a jiných elitách, leží v rukou nás všech.

0 0
možnosti
PC

...neboli každý musí začít sám od sebe.

0 0
možnosti
  • Počet článků 539
  • Celková karma 8,06
  • Průměrná čtenost 422x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik