Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V r. 1968 se říkalo, že my a Rusové jsme bratři a nikoliv přátelé. Protože bratra si nemůžete vybrat.

Snaha Ruska uchvátit část Evropy se už projevila v r. 1848. Ruský anarchista Bakunin (další) podnítili české povstání proti Rakousku, aby mohl car přispěchat Čechům na pomoc a přivinout je na svou medvědí hruď.

A vidíte, že tyto choutky tam jsou stále.

Nakonec - výzkumy (údajně) prokázaly, že Izraelité i Arabové mají dosti podobné DNA. Je to logické. Tak proč se to tam pořád mydlí?

0 0
možnosti
PC

KarmaR^

Je jen velká škoda (a příčina veškerého odvěkého zla), že Vaše slova, Vaši úvahu nejsou mnozí s to vůbec pochopit.

Ono to totiž chce nejen si přečíst, ale především řádně se zamyslet i nad sebou samým a nalít si tzv. čistého vína.

0 0
možnosti
Foto

Jste jak nepoužitelný rozhodčí, který (např. v hokeji) potrestá agresivního útočníka, ale i napadeného, který se jen brání před útokem na svou osobu.

Nejsme všichni stejní, nemáme stejnou DNA, nechováme se a nemyslíme všichni stejně.

1 0
možnosti
Foto

Hezké zamyšlení. Také já si vztahy mezi národy či zeměmi promítám do vztahů mezi lidmi. Ano, je to všechno stejné, je to o egu. Někdy je dobré nečekat, co udělá ten druhý, a upozadit to svoje ego, aby vztah zůstal dobrý. Jindy se zase objeví někdo třetí, který se snaží pro to svoje ego rozvrátit vztah, a někdy se mu to, bohužel, podaří.

1 0
možnosti
Foto

V každém parlamentu, senátu a sále vlády by měl být na čelním místě zřetelný nápis Memento mori. Měl by všem mocným připomínat, že jsme na Zemi jen na krátkodobé návštěvě a tuto vzácnou dobu bychom si neměli kazit bezcharakterními a zrůdnými rozhodnutími.

0 0
možnosti
Foto

Bezva. Co pěkného nám ještě sdělíte?

2 0
možnosti
Foto

Pane Laitmane, Váš článek je sofistikou relativizující ruskou útočnou válku. V dané situaci a kontextu není ničím jiným, než obhajobou ruského agresora. Nevím, zda je toho příčinou to, že Ukrajina a přilehlá část východní Evropy (Polsko, zejména) byly historicky nejvíce antisemitské oblasti /což by jako motivaci k charakteru článku mohl naznačovat Vámi v osobním medailonku tvrzený etnický původ/, ale bez ohledu na to, jaká byla minulost před desítkami let, Rusko je v pozici agresora a tato jeho pozice pramení z toho, že se jedná o oligarchicko-fašistický režim. Dobře si rozmyslete, zda budete pokračovat v podobné produkci, protože touhle formou je to jednoznačně na kriminál.

5 0
možnosti
Foto

Rovnou ho udejte, na co ještě čekáte. Takových jsme tady měli i za protektorátu hodně.

0 2
možnosti
  • Počet článků 542
  • Celková karma 8,81
  • Průměrná čtenost 419x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik