Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přibývá důkazů, že údajná pandemie vlastně není žádnou pandemie, ale jen sezónní chřipka – a to ostatní je jen mediální divadlo se zfalšovanými statistikami. Produktem této pandemie nejsou mrtví, ale strach. Strach politiků, že přijdou o kariéru a strach lidí že přijdou o život. Před pár dny se pak v Itálii díky italskému poslanci Vittoriu Sgarbimu provalilo, že na covid-19 ve skutečnosti nezemřely desetitisíce lidí, jak mainstream opakovaně tvrdí – údajně až 29 000, ale pouze 925 osob.Sgarbimu se dostaly do rukou statistiky italského národního institutu zdraví, podle kterých, kromě oněch 925 osob, u všech ostatních uvedených v podvodné coronavirové statistice, byly příčinou smrti naprosto jiné a mnohem závažnější choroby, kterými už dlouho předtím trpěly, jako jsou kardiovaskulární onemocnění, diabetes, onkologická onemocnění a další závažné choroby. Němečtí lékaři jako prof. Puschel Dr. B. Schiffmann, Dr. Wodarg, či. prof. dr. S. Bhakdi, prof. dr. Hockertz a někteří další. a 11 našich špičkových lékařů, jedná o známé odborníky z oboru mikrobiologie, epidemiologie atd.Podle uvedených lékařů se jedná pouze o vyvolávání paniky, která nemá reálný základ. Medii vyděšení lidé pak berou některé nemocnice útokem ačkoliv trpí pouze banálními respiračními potížemi. Onen koronavirus tu byl přece vždy a koronavirů je skoro 100. Fakta ale nikoho prý nezajímají. Začíná se potvrzovat, že se jedná o uměle vyvolanou krizi globálních “elit”. Na jejím provádění se musí účastnit bohužel všechny země. Vždyť i u nás se auditem zjistilo, že počet uváděných zemřelých na coronavirus je o 60 procent nižší, stejně tak nesedí počet hospitalizovaných, který je také silně nadhodnocen.

0 0
možnosti
PC

Žádná pandemie ani epidemie se v r. 2020 nekonala ani nekoná. Koronavirus je jen záminkou pro rozklad ekonomiky, snížení imunity potažmo zdraví lidí (fyzického i psychického), k redukci obyvatelstva a k jeho totálnímu zotročení.

1 0
možnosti
Foto

Jedno z kritérií, které vypovídá o počínající epidemii je počet nemocných na 100 000 obyvatel. Jde o hranici okolo 1600 -1800 případů. Nemocnost je nutno hodnotit v souvislostech, nutno hodnotit trend nemocnosti a ne jednorázový nárůst-

0 0
možnosti
Foto

Koronaviry jsou lékařům známe RNA viry, které získaly název podle svého typického vzhledu. Lidské koronaviry jsou běžnými původci tzv. nemoci z nachlazení, zánětů horních cest dýchacích. Běžné lidské koronaviry zahrnují typy 229E, NL63, OC43, HKU1 a obvykle způsobují mírné až středně těžké infekce horních cest dýchacích, jako je běžná rýma. Z infikovaného člověka na člověka se přenáší vzduchem při kašli a kýchání. Mezi příznaky onemocnění patří sekrece z nosu, bolest hlavy, kašel, bolest v krku, horečka a pocit "nemoci". Onemocnění obvykle trvá krátkou dobu a v průběhu života jej prodělá většina lidí. Lidé mohou v průběhu života prodělat více infekcí koronaviry. Nejvyšší výskyt je na podzim a v zimě, ale nákaza je možná kdykoli v průběhu roku. Lidské koronaviry někdy způsobují také onemocnění dolních cest dýchacích, jako je zápal plic či bronchitida, a to častěji u lidí s kardiopulmonálním onemocněním, oslabeným imunitním systémem, u dětí a starších dospělých. RvRvRv

0 0
možnosti
Foto

Koronavirus tu byl přece vždy a koronavirů je skoro 100.

1 0
možnosti
  • Počet článků 542
  • Celková karma 8,74
  • Průměrná čtenost 419x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik