Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

"Mělo by se" - to je ta utopie ;-D.

Změnit můžu jen sám sebe (a to je velký problém). ZEN budhismus

Když začnu měnit druhé - to může být právě ta šikana :-P.

Pokud změním sebe k lepšímu (co je lepší ?), tak můžu být teoreticky vzorem pro své děti a okolí ;-D, nebo taky pro srandu ;-D;-D;-D.

1 0
možnosti
JP

J49i96ř44í 73P60l80í69v15a

31. 1. 2020 12:20

Šikana a škola patří k sobě. Když je dítě ve skupině mimo školu, může odejít, kdykoliv se jiné dítě pokusí o šikanu. Proto v těchto skupinách šikana neexistuje. Ale ve škole dítě nemůže odejít. Šikana a škola patří k sobě. Navíc učitelé často šikanují některé děti a jiné děti to dělají po nich.

Když někdo říká, že dřív ve škole šikana nebyla, tak se mýlí.

2 0
možnosti
PD

šikana se až na nepodstatné výjimky vyskytuje převážně tam, kde je někdo nedobrovolně...tedy v kriminále, na vojně a ve škole

1 0
možnosti
PC

Pane Drapale, šikana je velký dnes problém, vyskytující se v celé společnosti. Tedy i v zaměstnáních všeho druhu se jí velmi dobře "daří". Je to dáno tím, že egoismus současné, výhradně materislisticky zaměřené doby, nabyl obludných rozměrů.

0 1
možnosti
PK

Vždy a všude to začíná tím jaké poselství do života dají rodiče svým potomkům. Děti dovedou být skutečně nemilosrdní, mám obavu o jednoho z vnoučat, bo jde do školy tento rok a má problémy s výslovností, přestože rodiče spolupracují s logopedem....

0 0
možnosti