Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J66a40n 11M47a65r77e48k

28. 9. 2023 18:04

Pane Beneši, píšete o přírodě...mohl byste nám popsat, co je to ta příroda? Když se řekne Stvořitel, půl národa českého se štětí. Při tom ta příroda záměrně posílá katastrofy, abychom si uvědomili....to té přírodě, což je něco nedefinovatelného, tolik záležína tom, co je pro mně dobré??

0 0
možnosti
SB

Příroda nám přírodní katastrofy posílá záměrně, abychom si uvědomili naši propojenost a přijali myšlenku, že dobro druhých je i mé dobro.

.............................

Takže například bezmocný kojenec, který dosud ani neměl možnost si uvědomit, že dobro druhých je i jeho dobro, protože ve věku deseti dní si to ještě ani uvědomovat nemůže, umře při nějaké přírodní katastrofě jenom proto, aby si někdo jiný, který bydlí někde úplně jinde a ta katastrofa se ho netkne, uvědomil že dobro jiných je i jeho dobro.

0 0
možnosti
  • Počet článků 543
  • Celková karma 8,82
  • Průměrná čtenost 430x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik