Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Podobný jed v očích jsem poznal v dobách temna a i po sametu. Ostatně i někteří zdejší účastnící diskuse vyzařují silnou nenávistí , pokud máte jiný názor...to kafe bych též nebyl schopen pozřítR^

0 0
možnosti
AL

Nicméně ke zralému chlapství patří schopnost oddělit fyzickou a psychickou vrstvu. Dávný lovec musel jít na lov, i když se cítil zneuznaný a opovržený, jinak by rodina hladověla. Žena, ta když se cítí na dně psychicky, tak je na dně i fyzicky. Já bych kafe dokázal vypít, i kdyby servírce sršely z očí zelené blesky.

0 0
možnosti
JR

J88a52n 50R88á33ž

15. 3. 2021 10:21

Já ne, já bych z té kavárny odešel. Zůstal bych jedině, kdyby to byla jediná kavárna ve městě a já měl kavový "absťák"

PS.

Když jsem přišel do show roomu objednat nové auto, tak zcela neprofesionální jednání prodejce mne natolik znechutilo, že značku jsem sice neměnil, ale dealera a servis ano. Při prodejní ceně 1,7milionu si můžete představit o kolik peněz připravil svým jednáním prodavač svého zaměstnavatele.

0 0
možnosti
  • Počet článků 549
  • Celková karma 8,26
  • Průměrná čtenost 427x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik