Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TD

"Ve skutečnosti je „slabší pohlaví“ pouhým stereotypem, neboť muži jsou v mnoha ohledech slabší než ženy. Už jsem o tom psal: muž – zejména současný muž – je líný, impulzivní, neumí se ovládnout a zadržet úder, skáče z místa na místo a zároveň nemá rád změny. Neumí se déle soustředit na cokoliv kromě seriálu a ledničky. Je dobrý snad jen v rychlém útoku, sprintu, na dlouhé tratě nemá vytrvalost.

Žena naopak dlouhodobé obtíže překonávat umí. Je multifunkční – snadno udrží v hlavě tisíc plánů pro nejrůznější účely. Rychle přepíná, lépe snáší až stresující dynamiku moderního života."

Toto je na první pohled nezaujatá, objektivní, solidními důkazy podepřená analýza, která je výborným výchozím bodem pro další diskusi o mužích a ženách ;-)

"A proto se ženy musí sjednotit a požadovat přesně toto – všeobecný vzestup harmonie vztahů, zralosti a shody nad rozpory. Musí to požadovat takovým způsobem, aby se muži začali stydět za svůj nesoulad s očekáváními žen, za to, že v očích žen nejsou skutečnými muži, takovými, jakými by měli být."

A toto je přímo excelentní návrh - vskutku není nic lepšího než sjednotit polovinu lidí a postavit ji proti druhé polovině, po které se bude vyžadovat stud a podřízení se. Pane, vás je tady na blogu škoda, vy byste se měl dát na politiku!

0 0
možnosti
  • Počet článků 568
  • Celková karma 9,08
  • Průměrná čtenost 420x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik