JL

Pane Michaele Laitmane. Antisemitismus ve Spojenych statech roste vyukou bez argumentace. University chrli miliony studentu s touto doktrinou a neni mozne zadne svobodne diskuze na toto tema.

Napsal jsem jiz nekolikrat. Svoboda slova nesmi mit zadne zabrany. Je-li braneno argumentaci, je to diktat. University prevzaly tento "diktat" od cirkvi, ktere jeste neznaji svobodu slova a diktuji vse pro jejich pravdu. Politicke organizace prebiraji tu cirkevni nevrazivost a rozdeluji co smite a co nesmite rici. Svoboda slova postavena na hlavu.

Svet prijmul te prvni odstavec americke ustavy, ktery nam otcove tohoto dokumentu rikaji ty prvni prava obcanu USA. (1791) Vsak ne vsichni znaji ten presny smysl toho, co je psano.

JV

No, jak to tam Izraelci v té Gáze rozbombardovali na cimprcampr, tak nevím jestli to bylo nutné. Ta země je neobyvatelná.

Foto

Vy jste tam byl, že to víte tak jistě ????? . Není to náhodou tím, že své vojenské objekty Hamás zcela záměrně rozmísťuje v hustě zalidněných oblastech a příbytcích civilistů. Izrael civilní osoby varuje před očekávaným útokem a vyzývá je k opuštění místa předpokládaného zásahu, Kdo jim brání odchodu je Hamas. Izrael tak stojí před nelehkou volbou: buď udeřit a riskovat civilní ztráty, nebo vojenský cíl nebombardovat, a stát se tak cílem v něm vyrobených zbraní. Hamasu civilní oběti mu vyhovují, protože čím víc mrtvých Palestinců, tím snáze se dá Izrael prezentovat jako agresor.

  • Počet článků 538
  • Celková karma 8,05
  • Průměrná čtenost 422x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik