Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 115% }

noho článků píše o tom, že země má možnosti a zdroje jak nakrmit všechny lidské bytosti, které žijí na této planetě. A přesto existují lidé, kteří nemají, kde bydlet, co jíst. Na jedné straně zeměkoule se plýtvá a vyhazuje cokoliv a na druhé části jsou lidé, kteří bojují o holé přežití.

Jestli je příroda tak mocná, jak se píše v článku, nedovedu posoudit, přesto nám jasně ukazuje, že naše destrukční zásahy bude tvrdě trestat. Například porušení rovnováhy v jedné části (vykácené lesy, extenzivní zemědělství, nehospodárnost s půdou a vodou), může vést k suchu nebo záplavám v jiné, nebo znehodnocení půdy a vodstva.

Lidé, a to bez ohledu na majetek, nejsou šťastní a nakupují a hromadí majetek, který jim přináší jen dočasné potěšení. Šťastní lidé většinou žijí v rovnováze sami v sobě, s ostatními lidmi, s přírodou a cítí se duchovně, sociálně i materiálně naplněni, mají vše, co potřebují.

1 0
možnosti
  • Počet článků 568
  • Celková karma 9,08
  • Průměrná čtenost 420x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik