Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

se vsi vaznosti prohlasuji, ze nemam, nikdy jsem nemel a nikdy ani nebudu mit odpovednost za kohokoliv jineho, nez sam sebe. nemam zadnou odpovednost za to, jak se ma kdkokoliv jiny na svete, a nenesu ani zadnou odpovednost za to, jestli si mana umota pate dite s dalsim nezamestnanym alkoholikem.

nemam nic proti spolurpaci ... ovsem pouze v pripade, ze obe strany maji v ramci spoluprace co nabidnout. pokud druha strana nenabizi nic, co by me stalo za zminku, pak se zadna spoluprace nekona ... a to ani v pripade, ze druha strana bez te spoluprace umre hlady.

0 0
možnosti
Foto

V takovém světě bych žít nechtěl, protože takový svět potřebuje své politruky a ty co budou dohlížet aby všichni radostně budovali tento nový svět o kterém píšete. Součástí tohoto světa pak budou rozsáhlé koncentrační tábory, kam budou posíláni ti, co si budou chtít žít svůj život po svém.

2 0
možnosti
TD

Každá fronta před znovu otevřeným obchodním domem Vás usvědčuje z omylu. Cestování jistě potrvá obnovit déle, ale vězte, že za rok už si na koronavirus nikdo ani nevzpomene, natož aby kvůli němu měnil svůj životní styl.

Vaše vize jsou velmi pochmurné. Zánik obchodování, potraviny na příděl - to ani není utopie, spíš dystopie. Tohle nikdo nechce a taky z toho nic nebude. Rozhodně ne kvůli koronaviru. Vždyť ten u nás zatím za celou dobu zabil asi jen tolik lidí, kolik se jich narodí každý jeden den v roce. A to ještě většina z nich nezemřela na koronavirus, ale na jiné zdravotní problémy.

1 0
možnosti
ZH

;-D Klidně se s vámi vsadím, že vaše vize se nevyplní.

3 0
možnosti
SA

S81t86e75v40e 58A49u87b35i63n

12. 5. 2020 14:12

spolecnost zastavili neschopni politikove a neukazneni lide,virus utoci na stare a nemocne a diky neschopnosti svetovych politiku zpomalena ekonomika nebude mit dostatek prostredku na prave ochranu a leceni tech nejslapsich,lide budou jeste horsinez predtim,protoze budou videt,jak jejich predluzene vlady nebudou schopni zajistit sluzby na urovni

0 0
možnosti
Foto

Zbavit se vzájemného soupeření znamená zánik lidstva, neboť to je právě soupeření, díky němuž došlo tak daleko, příteli!

Nevím, co to je kapitalismus? pro mě je to nadávka pro tržní ekonomiku, založenou na dobrovolné nabídce a poptávce.

2 0
možnosti
LT

L61u59d11ě23k 48T71o26n72d18r

12. 5. 2020 13:05

Vy jste naivní jak pětileté děcko.

1 0
možnosti

Budujete novou Utopii(Thomas More - Utopia).A likvidujete evoluci - ta je založená na soutěži.

3 0
možnosti
Foto

Nebuduje nic, jen o tom mluví.

0 0
možnosti
  • Počet článků 568
  • Celková karma 9,08
  • Průměrná čtenost 420x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik