Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 115% }

Roste nám nová generace s naprosto odlišnými prioritami a zájmy. Moje dospělé děti mají naprosto jasnou představu o svém životě. Nechápou, proč by měly pracovat pět dní v týdnu a osm hodin denně. Jejich představa je žít minimalistický život s možností flexibilního volného času, který by věnovaly sobě a svým kamarádům. Říkají, že se nenarodily proto, aby se čtvrt života učily věci, které nepotřebují a potřebovat nebudou, druhou půlku dřely, aby naplnily společenský status a na konci života, když už jim budou ubývat síly, aby s lítostí vzpomínaly na svoje nenaplněné sny. Zatím se jim to daří a já jim držím palce.

No a já se od nich nakazila. Když pracuji tak efektivně a naplno, tudíž kratší čas, a pak mám více volného času pro sebe a svoji rodinu a věnuji se tomu, co mne baví a dává smysl. Od té doby jsme šťastnější a svobodnější.

A celé to má ještě jednu výhodu, potřebujeme méně věcí a máme jen to, co opravdu využíváme. Dovolenou trávíme na volno s minimem financí, ale také s minimem pozlátek. Zato potkáváme nové lidi, poznáváme nové zvyky, způsoby života. Necháváme život plynout.

1 0
možnosti
  • Počet článků 543
  • Celková karma 8,82
  • Průměrná čtenost 430x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik