Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I kdyz mate fousy, pane Michale Laitmane, jeste neznamena vasemu porozumeni svetoveho spolecenstvi. Do doby "Velke krize" v zacatku 30tych let minuleho stoleti, bylo mozno tak uvazovat. I kdyz to ani v te dobe nebyla pravda. Osobne mohu tvrdit, ze ta otazka jako nadpis, se da odpovedet dvema slovy. "Ne, neovlada"! Dnes neexistuje jeden clovek a ani skupina lidi, kteri maji moznosti ovlivnovat svetove deni, jak jej predstavujete vy. Ten "Wall Street" tomu zabrani.

Pri pohledu na dnesni svetovou spolecnost, zacina se objevovat nova sila, ktera vyuziva neznalosti litstva ke krokum, ktere vyuzivaji neznalosti pochodu vesmiru, k fenomentalnim prekrucovani techto jevu k ovladnuti litsva. To nejsou jen rodiny, ale cele politicka uskupini, ktere maji moc DIKTOVAT co se bude dit. A zde je ta "rodina" idiotu, kteri opravdu ovlada svet.

0 0
možnosti

Prosim lidstva. Muj preklep. Omlouvam se.

0 0
možnosti
  • Počet článků 543
  • Celková karma 8,85
  • Průměrná čtenost 430x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik