Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

To o té tchýni a snaše v Tóře je nesmysl. Nic takového tam není.

0 0
možnosti
EK

Muž má pečovat o svou duši a co žena? Ta žádnou nemá, že? Jste horší než muslimové a navíc pokrytec.

1 1
možnosti
Foto

jejda, z kteréhopak jste století???8-o

2 0
možnosti
HM

Bože, to jsou bláboly.

Postaral jste se o rodinu, aby vám dali pokoj a vy jste mohl pracovat, jak sám říkáte. Úplně to slyším. "Tati, pojď si se mnou hrát!" "Jdi za maminkou, táta pracuje". ̈

Neušlo vám, ve vaší viktoriánské zamrzlosti, že dnes jsou ženy samostatné, díkybohu už muži nemají právo rozhodovat o tom, jestli žena může vystudovat, koupit si byt...Proč by se proboha žena měla učit od tchyně, jak pečovat o mužíčka? Rozumná žena tchyni hned od začátku stanoví mantinely tak, aby tchyně nemohla zasahovat do manželství. Je-li muž rozumný, souhlasí. Samozřejmě to platí i v opačném gardu..A protože na ženě je stále péče o děti, chce-li si muž udržet manželství, nedělá mu problém ženě, která také pracuje, v domácnosti a s dětmi pomoci.

Ony totiž ty opěvované časy, kdy se manželství nerozváděla, měly svou temnou stránku. Ženy se nemohly rozvést, i když je muž bil, měl milenky, dával jim na domácnost málo peněz a zbytek rozházel třeba v bordelu...byly na něm totiž, i s dětmi, naprosto ekonomicky závislé, protože ve machistické společnosti neměly žádný hlas, možnosti studovat a postavit se na vlastní nohy. Je fajn, když je manželství spokojené a vydrží mnoho let, nejlépe až do smrti, Ale jen v tom případě, že v něm jsou spokojení oba dva; pokud se v něm jedna strana cítí ponižovaná a zneužívaná, je rozvod to nejlepší. I pro děti, protože žít v ovzduší permanentně třaskavém je mnohem horší.

2 0
možnosti
PK

Jediným důvodem rozvodů je manželství, o tom není pochyb a ty další...;-DR^

0 0
možnosti
PD

že nároky na manžela jsou hodně vysoké, já už bych do toho podruhé nešel.

0 0
možnosti
PD

Mám neodbytný pocit,

0 0
možnosti