Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Odkazuji na článek italského novináře Vittoria Messoriho: "Proroctví odborníků jsou vyvracena dějinami". Jen namátkou cituji: "Všechny dopravní linky se prý stanou jen lokálními filiálkami nepřemožitelného leteckého gigantu PanAmerican. Jen pro připomínku: zmíněná společnost zanikla po dlouhé a bolestné agónii v roce 1991"

0 0
možnosti
Foto

Po lidech můžete chtít jen to, čeho jsou lidé schopni. Právě proto, že jsou lidé a s tím ani MIT nic nenadělá.

0 0
možnosti

P60e12t93r 65M68a34n98d40a

25. 12. 2023 19:29

ale to , nevadí

0 0
možnosti
Foto

Nevím, mě platnost občanského průkazu končí až v r. 2057. A Městský úřad to přece musí vědět správně.

1 0
možnosti
Foto

Doporučuji shlédnout film Hlavou dolů. Zatím žádný konec civilizace neskončil po dobrém a proč by tomuto mělo být jinak.

0 0
možnosti

J75a67n 15R56á20ž

25. 12. 2023 14:44

Nevím proč se dělá z ega náš nepřítel. Ego je naší přirozenou součástí a každý člověk by si to měl uvědomovat a vědět, že je nutné mít nad svým egem kontrolu, ale v žádné případě ho nepotlačovat. Na druhé straně ovšem není dobré ho nechat bez kontroly bobtnat a nechat se jim pohltit. Neblahé důsledky toho, když se tak stane, vidíme kolem sebe bohužel stále častěji. Počty lidí s nezvladatelným egem ve světě založeném na upřednostňování shromažďování materiálních statků před vnímáním duchovního rozměru lidské existence, rostou a budou růst dál. S tím se v současném světě, kde probíhá globální soutěž v podstatě ve pravidel, nedá nic dělat. Ale o to víc musíme pracovat sami se sebou a nedovolit aby naše vlastní ego nás ovládalo.

0 0
možnosti

To je toho.

Baba Vanga už před 20 lety tvrdila, že Putin v r. 2023 vyhraje velkou válku se Západem a celý svět mu za to bude vděčný.

0 0
možnosti
Foto

Kolapsu společnosti předchází její zbohatnutí. Prevence je ve zchudnutí, ale to nikdo nechce.

0 0
možnosti

Máte opravdu pocit, že v chudých zemích je více lásky a porozumění?

4 0
možnosti
  • Počet článků 543
  • Celková karma 8,82
  • Průměrná čtenost 430x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik