Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Napsal jste neskutečný nesmysl. Žádný takový lék, který by umožnil pacientovi hodně jíst, a přesto hubnul, neexistuje, to je výplod vaší fantazie.

Naopak tyto léky typu Semigluten nebo Ozempic, původně určené k léčbě cukrovky, způsobí, že pacienti nemají takovou potřebu jíst - jedí méně. A proto hubnou.

Obézní lidé mají totiž mimojiné tzv. metabolický syndrom, který jim brání zhubnout. Tenhle lék jím ho zmírní, a oni pak nemají takový hlad.

0 0
možnosti
JK

Můžou normálně jíst všechno, jak byli zvyklí, jen přirozeně fyziologicky budou jíst celkově menší množství kalorií. Můžou si dát čokoládu nebo koblihu, ale nebudou mít potřebu sníst ty koblihy 2, 3, nebo 4. Vezmou si jednu a budou mít pocit sytosti.

0 0
možnosti

Ten lék má ovšem primárně sloužit lidem s těžkou formou cukrovky, nebo obezity, a na rozdíl od USA u nás není (a nejspíš ani nebude) běžně ke koupení bez receptu. Kdyby byl a byl cenově dostupný, nepochybuji o tom, že by po něm sáhla spousta zdravých lidí.

0 0
možnosti
JP

J63i29r18i 57P96i45l51n39y

7. 2. 2024 10:15

Na to aby vámi jídlo jen proletělo a neusazovala se enargie stačí projímadlo. Léků netřeba.

0 0
možnosti
Foto

Vynikající manipulativní textová idiocie

0 0
možnosti
  • Počet článků 537
  • Celková karma 8,02
  • Průměrná čtenost 423x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik