Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Milí návštěvníci! Vítám vás ve Valašském muzeu, máme zde mnoho exponátů o životě našich předků. Viděli jste již ručně vyřezávané včelí úly, vodní mlýny a jiné podivuhodnosti. Nyní vás zvu ke sbírkám zcela raritním! Ničeho se, proím nedotýkejte, jde o obrovskou cennost - Nahlédněte jednotlivě - do světnice ...!

Užaslí návštěvníci strkají svou hlavu do místnosti. Jsou tam postavy muže a ženy, malé dítě si hraje a další je v kolébce. Pod tím je cedulka = Již bývalé - Klasická, česká rodina ! Táta + máma + děti ! Jéééé, zaznělo zcela užasle ! ... :-)

1 0
možnosti
KAS

Potvrzuji tento trend.. Mám řadu klientů, kteří chtějí chránit své děti před zásahy státu - zejména "sociálky", která ve spojení se školským systémem vyvíjí na děti a mládež naprosto nepřiměřený nátlak, proti kterému revoltují. Rodiče si uvědomují důsledky - a to až do omezení osobní svobody dětí ve formě různých "diagnostických ústavů" a snaží se děti chránit. Děti a mládeš místo toho revoltuje i proti rodičům, které také považuje za omezující a vůbec si neuvědomuje, PŘED ČÍM se je rodiče snaží ochránit. Výsledkem je, že nakonec řešíme, jak ochránit rodiče před takovými důsledky jako je trestní stíhání pro zanedbání výchovy a pod. - spoeívající právě ve snaze vytrhnout potomka ze spárů státu. Začínají to být naprosto neřešitelné problémy, které končí tím, že rodiče musí sebezáchovně nechat děti jejich osudu, aby se ochránili sami a doufat, že v daleké budoucnosti se toto změní. Je to naprosto šílený trend, podporovaný "střídavou výchovou", kdy si různé - většinou krátkodobě seskládané - tzv. manželské páry kradou navzájem děti a vytářejí horizontální struktury s příbuzenstvím různě si nevlastních sourozenců. napočítala jsem sedm druhů různého "příbuzenství" navzájem si nevlastních sourozenců, tvořících jakýsi "cloud", do kterých je uvrhli jejich různě se rozvádějící a sezdávající se rodiče...

2 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 8,79
  • Průměrná čtenost 418x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik