Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ať už naše zastavení bylo způsobeno virem, nebo strachem z něho, rozhodně nás změnilo. Ukázalo nám naši propojenost v domácím měřítku například mezi rodiči, dětmi, učiteli, ale i závislost ekonomiky na spotřebě nebo na dovozu zboží. Stali jsme se jednou globální vesnicí. Co zažít se o sebe starat tak, jako kdysi lidé na vesnici. Žít v souladu s okolím a myslet na budoucnost, nežít na dluh.

0 0
možnosti
Foto

Epidemie byly ve starověku ve středověku a i v současné době. Taková epidemie chřipky je daleko horší, než nákaza coronaviru a o epidemii chřipky, kterou se u nás nakazí cca. 1 milion obyvatel a umře 2 000 obyvatel, nevíme, že tu je.

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že nebudete pochopen, a dočkáte se asi jen podobných reakcí, jako je ta níže, pana Kindla. Za mne karma, ale obávám se, že lidé se nepoučí, ne tak rychle.

0 0
možnosti
Foto

To jsou žvásty. U nás byl nějaká epidemie ??? Pokud vím pouhá nákaza, kvůli které se zastavila ekonomika totálně zbytečně. RvRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 568
  • Celková karma 9,08
  • Průměrná čtenost 420x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik