Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Michaele Laitmane. Vase tvrzeni vyjadruje vase povrchni mysleni. Take neznalosti mnoha aspektu teto otazky. Snad z dnesnich znalosti vam mnoho lidi da za pravdu. Stejne, jak lide kladli stejne otazky pri premysleni vyroku Julese Vernea. Ten ve forme novel ci romanu, nam daval myslenku budoucnosti ve vede a take v zivote.

Dnes tato veda nam dava zakladni spolupraci mnoha narodu pro urcity cil. CERN je ta nejcenejsi ukazka. Budovani "ITER tokamak" ve Francii je dalsi svetovy project. (fusion power) "Space Station" (Vesmirna stanice) dnes nas obohatila o mnohe nove poznatky beztize na jedne strane a biologickeho vyzkumu na strane druhe.

Osidleni Marsu prijde at se na to divate jakoliv. Dokonce z penez soukromniku, kteri v tom vidi a citi financni uzitek. Panove Musk a Richad Branson jsou temi prvnimi. Poznatky prepravy, pristani a dalsich aspektu teto cinosti, vyuziji pri ziskani cennych materialu z asteroidu.

Mohl bych pokracovat s vice ukazkami. Tyto projekty jsou delane v mezinarodni spolupraci. Zde je zaklad sveta bez valecnych problemu. Zde nabozenstvi neprinasi rozkol, ale pratelstvi.

Ty reky na Marsu byly. Mozna lidstvo dokaze, ze tam zase budou. Vse je mozne!!!!

1 0
možnosti
RB

Máte, lidi, představu, co všechno by se muselo udělat, aby se dalo na Marsu přežít? Počínaje atmosférou a konče potravinami?

0 0
možnosti
Foto

Podle Vašich výpočtů je s podivem, že vůbec žijeme i na Zemi. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Niektorí aktivisti sa kvôli záchrane Zeme nechali vykastrovať

1 0
možnosti
RH

Tak tohle kategorické tvrzení, že něco není možné, prostě neberu. A Kabala prosím není věda.

2 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 8,79
  • Průměrná čtenost 418x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik