Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vazeny pane Michaele Laitmane. Vyhodnoceni situace kterou jste napsal, nemohu plne prijmout. Snad nejvice pro vasi neznalost te celkove situace. Pri pohledu obcana z jineho statu a ten, ktery je nabuzen dostupnymi zpravami ze CNN ci i Fox netvorku, muze dosahnout na stejnou uvahu. Mista ve kterych ten problem se vyhrocuje, je podporovan obcany, ktery si nevazi toho "zlateho prasatka" jak to nazyvate vy. Je take podporovan i politickou elitou toho mista. Nachazi se i prime dukazy o skryte financni pomoci od podobnych idiotu jako je pan Soros (toho urcite znate). Je to projev skupiny obcanu, kteri nemaji tu potrebnou moc prosadit sve ideje.

Proc se rozchazime v uvahach o teto situaci, je vysoke procento tech obcanu, kteri svuj pohled nevyjadruji. Dokonce je jich 62%, tedy 2/3 obyvatel Spojenych statu. Zde je moje slabe utiseni a nedockavy pocit v ten zaverecny akt prvniho listopadoveho uterka. To je den voleb.

Vysledek doda politickou moc jedne strane. Ta rozhodne o budoucnosti. Verim v tu "americkou" silu prosteho lidu, ze si vyberou spravne. Presne jak to udelali behem tech 244 let

0 0
možnosti
  • Počet článků 568
  • Celková karma 9,08
  • Průměrná čtenost 420x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik