Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milý pane Leitmane, je třeba a mělo by se je pěné, ale kdo t udělá,

0 0
možnosti
JL

Vazeny pane Michaele Laitmane. Hezka uvaha. Uvaha o nemoznosti OSN byt tim, co bylo receno na pocatku v San Francisku, kde vznikla. Snad omluvou jsou jen dva problemy, ktere tato organizace nema moznost usmernit.

Rust populace a usmerneni planetarniho a vesmirneho pusobeni na nas zivot.

Rust populace je tou nejvetsi zatezi na zivot nasi civilizace. (1945 = 3,5 miliardy a dnes, 2022 = 8 miliard obcanu)

Druha cast problemu je NESTABILITA nasi planety v dusledku vnitrni struktury a vnejsich sil, ktere jeste dnes nedokazeme osvetlit. Usudek a to velmi nekvalitni, prichazi ze znalosti historie nasi planety a take z male znalosti pusobeni slunce.

Snaha zde je. Je v rukou neuvazenych politickych idiotu, kteri veri jen te casti "vedcu", kteri hlasaji jen ty problemy a jejich reseni, ktere chteji politici slyset.

Zde je OSN v cele. To je jejich puda, to je jejich domena. Levicovske dogmaticke mysleni sveta to podporuje i nasimi penezi. (viz Egypske shromazdeni a umluvy) To, ze tato politika nas dela chudcimi, je omlouvano vyvolavanim strachu o budocnosti. Vsak reseni budoucnosti pomoci politiku v minulosti nemelo mnoho uspechu. OSN je tou ukazkou.

0 0
možnosti
Foto

J55i79ř49í 79K19i69n30d75l

20. 11. 2022 13:48

Klima se mění a měnit se bude a nelze poručit větru a dešti. Řím na změnu klimatu dojel.

0 0
možnosti
FL

Ano, v první třetině článku jsem čekal jaký konkrétní návrh padne, ale on ten ideový úvod byl až do konce článku. Tak je to i s OSN- nemá žádnou výkonnou moc, akorát vydává rezoluce na všechny strany podle toho jaké mají zrovna zájmy členské země.

0 0
možnosti
  • Počet článků 543
  • Celková karma 8,81
  • Průměrná čtenost 430x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik