Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Peníze jsou nositelem informace zda je něčeho nedostatek, nebo přebytek. Podle toho pak lidé upravují svá jednání. Je to prehistorický internet.

0 1
možnosti
Foto

Peníze jsou energie jako cokoliv jiného. Pokud si od někoho něco vezmu, vyvažuji penězi energetickou hladinu a dávám peníze, aby příjem a výdej byli v rovnováze. Zaměstnavateli dávám svůj čas, své dovednosti a on mi za to dává peníze. Pokud pro někoho něco dělám a nechci za to peníze, dělám to ve finále hlavně pro sebe. Dělám už takové skutky jen tam, kde opravdu cítím, že to chci udělat, a potom je to služba druhému člověku, ze které já mám dobrý pocit, takže energie je "v rovnováze" a není tedy třeba nic vyvažovat. Naopak mívám spíš pocit, že jsem poctěna, a že já jsem ta, co svojí službou získává. Je to totiž povznášející udělat něco pro někoho, kdo to něco opravdu potřebuje.

0 0
možnosti
OS

Tak od té lakoty a ziskuchtivosti jsem se odlepil už dávno, protože jsem velmi brzy zjistil, že tak žít neumím a nechci. Ale k těm duchovním výšinám jsem nedospěl a patrně ani nedospěju, protože jsem takový obyčejný človíček, nikoli zanícený věřící. A to něco mezi mi docela vyhovuje. Udělám rád radost lidem v okolí, i když mě to něco stojí, ať už námahu, čas nebo i ty peníze a o čem vím, nebo tuším, že je to materiálně nebo finančně ztráta, ale za tu srandu to stojí vždycky. Patrně proto mám asi víc přátel a kamarádů než nepřátel. A peníze? Jo, budoucnost určitě mají. Jen nevím, v jaké podobě to bude.

1 0
možnosti
Foto

Lidi jako vy bývají ve skutečnosti duchovnější než mnozí, co si o sobě myslí, kdo ví jak nejsou duchovní. Všichni jsme totiž "obyčejní" človíčci, jen většině z nás se tomu nechce uvěřit. Mějte hezký den.

0 0
možnosti
  • Počet článků 543
  • Celková karma 8,82
  • Průměrná čtenost 430x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik