Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obávám se, že tomu tak není.

0 0
možnosti
Foto

Také mám pocit, že autor tohoto blogu mluví tzv. od stolu, a že nemá praktické zkušenosti s prací s autisty. Že jsou to jen takové "duchovní úvahy" bez znalosti praxe.

1 0
možnosti
JM

J31a17n 95M93a19r89e48k

1. 9. 2023 17:30

Asi záleží na tom, jak silně se ten autismus projevuje. Synek (25 let) našich přátel je autista, ale komunikace s ním je naprosto nemožná. On u rodičů nežije, byl dán rodině, která je na život s autisty školená.

1 0
možnosti
MB

Naprosto souhlasím. Dcera je autistka. Psycholožka říkala, že každý z nás má 3-4 autistické znaky osobnosti.

Život s autistou je rozhodně zajímavý a inspirující. Dcera je naprosto svobodná od času. Když bude pozorovat vosu, bude to dělat klidně hodinu a nic není důležitější. Když byla malá, říkala jsem, že my nechodíme na procházku, my stojíme na procházku. Díky ní jsem se naučila vidět kdejakou pavučinu, zajímavý kámen, zastavit se a hledat v mracích zvířátka.

4 0
možnosti
  • Počet článků 543
  • Celková karma 8,84
  • Průměrná čtenost 430x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik