Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

Greta není lídr, Greta je nástroj...

1 0
možnosti
JK

"Buďte dobrý !" ;-) Co mi to jen přípomíná ? ;-)

0 0
možnosti
Foto

A33v80i 70B44a17b86i54c

1. 10. 2019 7:36

Naprostá devalvace Nobelovy ceny. Loutka takovou by cenu dostat neměla.

4 0
možnosti
JU

Nobelova cena míru je ve své podstatě spíše anticena, která nemá s Nobelovou cenou nic společného. Důkazem budiž zástupy těch, kteří ji dostali. Takže v tom se Greta ztratí.

0 0
možnosti
Foto

Pokud by někde došlo k násilné smrti a ocitl bych se potom na místě činu, pak viněn budu, zdá se, ze zločinu.

Neboť když využiji služeb netu, abych zjistil, odkud se berou lejna, jež na mne zas vyskočí z Aeronetu, troll níže ví, že ne ti prdlouši, co trousí plky do světa jsou jeho čtenáři. Ale že já. Více než přiblblá je trollů zábava.

0 4
možnosti
AJ

Řvounům rozdáme Nobelovky a pojedeme dál.

Omezit se nikdo nechce, nikdo nechce nemít možnost létat na dovolenou, nebo muset platit další daně, které stejně nic nevyřeší a postihnout zase jenom ty chudší. Co vyřešily např. soláry v ČR? NIc, jenom je platíte v účtech za elektřinu.

8 1
možnosti
LJ

L29u92d31ě15k 66J19a70š45a

30. 9. 2019 13:04

Takže jo, když na sebe budeme hodní a milí, tak nebudou bouře, nebudou padat kroupy, nebudou záplavy, pršet bude tak akorát aby bylo dost k pití, nebude sucho, nebude velký mráz, sopky nebudou soptit, zemětřesení s námi viklat. Stále je udivující, jak si lidé naivně myslí, že se Země a Vesmír bude podřizovat lidem, JEN KDYŽ NA SEBE BUDOU HODNÍ. Vše vychází z toho, že lidé neznají historii. Pak by zjistili, že doby oteplování a ochlazování se střídaly naprosto pravidelně, a žádní zachránci planety k tomu nebylo zapotřebí. Zvláště ne nedospělých.

12 0
možnosti
JR

J49a96n 54R20i88c22h31t98e79r

30. 9. 2019 12:19

Já pořád nechápu, čím kdo Gretě ukradl dětství... malá holčička, která v jedenácti upadla do těžkých depresí, ukázalo se, že trpí autismem a od té doby se léčí. Žije v blahobytu, může se vzdělávat, netrpí v důsledku válek, náboženského fanatismu ani chudoby. Dokonce chodí do školy jen čtyři dny v týdnu (a chtěl bych vidět učitele, který by jí nedal nejhůř dvojku, ať už předmět ovládá či nikoli).

Která část dětství jí tedy byla zcizena a jak konkrétně?

17 0
možnosti
JR

J80a72n 26R97i69c70h59t72e24r

30. 9. 2019 12:54

A to jsem nezmínil, že vyrostla v jedné z nejprominentnějších švédských rodin a svým rodičům od té doby, co se o ni začala zajímat média, vydělala pěknou hromadu peněz (tatínek o ní hned napsal bestseller, hodnota společností vlastněných jejími rodiči prudce vzrostla). Tohle zmínit, to bych se na sebe dozvěděl bezpochyby spoustu ošklivých věcí...:-(

9 0
možnosti
Foto

Pojďte, budeme na sebe hodní ... a hnedle bude konec hurikánům, sněžným i jiným bouřím, zemětřesení se stane minulostí, sopky usnou, vláha porazí sucho, sucho porazí povodně a vůbec to budeme mít tak jako všechno lepší...

9 0
možnosti
Foto

To je mi opravdu líto, že jsem se ne nemýlil. Diskuse pod Vaším článkem mne přiměla udělat to samé, co jsem udělal po přečtení jednoho článku blogera Petříka, když jsem nechápal, že vidí nějakou symboliku v barvách oděvu pana Mináře.

Stejně jako množině občanů Aeronet úspěšně "vysvetlil", že pan Minář propaguje NSDAP, Hitlera a Hitlerjugend, stejně úspěšně přesvědčil své čtenáře, že je Greta T. nenávistná.

Pokud by se nějaký člověk nechal dobrovolně a opakovaně uštknout zmíjí, pomoc by mu nebyla oodepřena, ale musel by si pak lékaře platit ze svého. Lze -li pomoci lidem uštknutým Aeronetem, nevím. Jeho hanebná síla je i v tom, s čím jistě počítá - že čím většímu nesmyslu člověk podlehne, o to víc se ho pridrží v konfrontaci s pravdivými argumenty. Protože pro člověka, který takto naletí, je těžké to přiznat.

0 5
možnosti

Jinými slovy, kdo neuvažuje jako já, je rasista, fašista, čtenář Aeronetu a žere děti k večeři.

8 0
možnosti
SB

Podívejte se, pane autore, mocní tohoto světa zcela určitě nebudou naslouchat šestnáctileté dívce jen tak. Za tím musí něco být, třeba nějaká vlivná lobby, která už přemýšlí, jak pod záminkou ochrany životního prostředí zase z našich kapes vytáhne nějaké peníze, samozřejmě i za cenu dalšího ničení právě toho životního prostředí - viz solární baroni, jejichž přínos je v podstatě nulový, ale o to více nás stojí.

Musí za tím být nějaké prachy v zákulisí, protože politikové, jimž je obvykle zcela lhostejný osud milionů lidí, by jinak nevěnovali pozornost nedospělé slečně.

9 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 8,79
  • Průměrná čtenost 418x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik