Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano.

Jde o motivaci. Vzdy. Bohuzel motivace vladnoucich struktur je zisk a boj o moc, uzemi, zdroje a penize. Na coz doplaci masy obyvatel na cele planete, at jiz lidskych ci flora a fauna. Tech zlobru je mensina. Je nasi chybou, ze jim skaceme na pruedne ideologie urcene pro luzu.

0 0
možnosti
PC

Ano, zpracovat (nikoli potlačovat) své stíny, probudit v sobě skutečnou lidskost, a ne si stále masírovat své ego, které je hrobníkem lidskosti, neboť z něj pocházejí veškeré nízké vibrace (závist, nenávist, chamtivost, agrese, potřeba mít za každou cenu tu svou "jedinou" pravdu atd.).

Tedy jedině lidskost je cestou ke vzájemnému respektu, porozumění, spolupráci - a přežití.

Vám karmaR^

1 0
možnosti
Foto

Upřednostnění lidskosti = Anarchokapitalismus.

0 0
možnosti
Foto

Kde o vic nez jaky bude system. Jde o empatii k prirode, zviratum a beznym lidem vsude. Jde o snahu zabranit valkam. Napriklad. Pokud se nic nezmeni, znicime vse zive jednoho dne. Nikam jinam zvysovani napeti a obrovske vydaje na zbrojeni (celosvetove) nemohou vest. Zaslepeni bojem o hranice nicime tisicileti to podstatne: zivot.

0 0
možnosti
  • Počet článků 543
  • Celková karma 8,83
  • Průměrná čtenost 430x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik