Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Michaele Laitmane. Dnesni situace v Evrope (a i v USA) ukazala na jednu nutnou vec. Nemuzete v takovem svete, jaky je dnes, vytvorit solidni silny stat, kdyz nejste SOBESTACNI V ENERGII. Cela politika MUSI byt podlozena timto ekonomickym zakonem,

Situace Nemecka a Francie, jako nositele sily Evropy, ukazala na jakem zaklade stoji. Ideologie ZELENEHO NESMYSLU a prechodnou energii z jednoho mista, prinesla ten posun obcanskeho mysleni na pravicovou stranu. V Evrope je to vsak pomalejsi. Cas od skonceni valky v Evrope, progresivni ustanoveni socialistickych prvku do spolecnosti vyvrcholilo prave v dobe, kdy Evropa dnes nema tu zakladni silu pokracovat. Nema dostatek SVE energie a je zavisla na prisun z venku. Lide se tezko louci s temi vymozenostmi z kolektivniho financovani. Penize za energii vypraznuji pokladny vsech statu.

Tim je vysvetlen nadpis vaseho clanku, pane Michaele Laitmane

Evropa je rozdelena stale na staty s vlastni politickou silou. Zmena bude pomala. V USA se to pozna 8 listopadu, jak obcane budou volit. Zde je chance, ze zmena prijde 1 ledna 2023. To novy Kongres zacne fungovat. Drzim palce!!!

0 0
možnosti
ZZ

Jsem zvědav, jak ty volby dopadnou.

Zejména po tom, co jsem viděl v naší TV agitku nějakého 18 letého studentíka, který nadšeně mluvil o demokratech a jejich šanci změnit celý svět a za jeho zády se drželi za ruce Obama a Biden a smáli se a smáli !

Pěkně hnusná podívaná.

;-(

0 0
možnosti
JK

Pravice nikdy nevytvoří. A i my budeme mít levicovou vládu obrazně...jestli pod tlakem prosadí progresicvní zdanění.

0 0
možnosti
PK

Progresivní zdanění, samozřejmě ne přehnané, je v pořádku. Nic levicového. Kdyby tento systém u korporátních daní existoval - žádná válečná daň by nemusela být a vlastenec Křetínský by nemusel stěhovat firmy do zahraničí.

0 0
možnosti
PK

Itálii a Švédsko ničí migrace. Není to jediný vliv, ale není nepodstatný. Ale nová italská železná lady bude hodně kličkovat, potřebuje ten bruselský finanční balík, jestli se neplatu 200 mld Eur.

1 0
možnosti
ZZ

O peníze jde vždy především.

Ta opěvovaná tkzv. jednota je pouze vynucené podvolení nátlaku rozhodnutí EU, pod hrozbou zadržení finančních přídělů.

;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 543
  • Celková karma 8,81
  • Průměrná čtenost 430x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik