Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J15a81n 40R16á80ž

28. 12. 2022 17:39

Mimo práva vlastnit a svobodně využívat svůj majetek je svoboda vyjadřovat a šířit své názory nejdůležitějším lidským právem. Bohužel se svoboda vyjadřovat a šířit vlastní názory stále víc a ví relativizuje.

Tím se liberální demokracie dostává na úroveň lidové demokracie, jejíž dobrodiní jsme si mnozí užívali celých čtyřicet let a po listopadu 89 jsme se naivně domnívali, že se omezování názorové svobody z ideových důvodů už nikdy nevrátí.

0 0
možnosti
Foto

Ale nepostrádá. Právo na blbost se tu plně dodržuje.

1 0
možnosti
EH

Je to ještě lidské právo, když to podléhá relativitě? Nevykořisťují nás Němci, když mají za stejnou práci trojnásobnou odměnu?

Musíme pracovat s lidstvem, jaké je, a ne hledat utopii, že najednou budou všichni uvědomělí. Trpět ty, kteří netáhnou, ale vezou se. Regulovat ty, kteří přímo škodí.

0 1
možnosti
  • Počet článků 542
  • Celková karma 8,81
  • Průměrná čtenost 419x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik