Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, já to spíš vidím tak, že všichni jsme bez viny. Každý jsme sem přišli sehrát nějakou roli a nemyslím si, že když už se do té role narodíme, máme nějak moc na výběr. Dohromady tvoříme velké divadlo a věřím, že jeho smyslem je, aby se lidé probudili a pochopili, že není na koho se zlobit, že všichni jsme součástí toho jednoho.

0 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás.

Tenhle pohled na život mám také, zatím. Snažil jsem se o jeho správnosti přesvědčit své nejbližší. Bez efektu. Ti ostatní si pomyslně ukazovali na čelo. A člověk by řekl, že je to tak jasné. Už si to myslím jen soukromě a snažím se pochopit většinový názor: "Za vše špatné v mém životě můžou komunisti a nepříznivé okolnosti". I já se tomu naučím věřit a kdybych někdy po ránu zaváhal, tak si tu větu budu několikrát opakovat. Opakování je přece matka ...

Mějte se skvěle.

PF

1 1
možnosti
Foto

Nemá smysl někoho přesvědčovat. Smysl má to žít.

0 0
možnosti
  • Počet článků 543
  • Celková karma 8,81
  • Průměrná čtenost 430x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik