Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Podle článku by měl být muž princ na bílém koni a žena zlatokopka.

0 0
možnosti
VN

Nejste Vy náhodou beznadějně staromódní? Musím se přiznat, že já ano. Narozdíl od Vás ale moc nevěřím na možnost obratu, protože si myslím, že naše euroatlantická civilizace jde pomalu a jistě k šípku, jako všechny civilizace před ní. Ale vykládejte těm moderním kobrám, že jediný smysl života jsou děti. První, co Vás zblejskne, Vás srazí svým SUV a ještě zacouvá. :-)

0 0
možnosti
PD

Zabezpečit dnes ženu podle Vašich (a jejich) představ by znamenalo počáteční náklad tak 7 milionů a pak tak 1 milion ročně na provoz. To je nad síly jednoho muže. Nebylo by levnější se neženit?

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. A ještě jeden aspekt - vůbec není pravda, jak některé ženy tvrdí, že si vystačí samy - s kariérou, s dětmi, s rodinou bez muže. Rodina je i malá hospodářská jednotka, potřebuje jak finanční zajištění, tak spolupráci obou rodičů při výchově dětí , ale i při řešení různých problémů - technických i psychologických. Vidím kolem sebe, jak to některé osamělé samoživitelky nezvládají - je to nad jejich síly. Tradiční model rodiny - dělení povinností muže a ženy fungují tisíce let. Žena má zajišťovat pohodu a teplo rodinného krbu - místo, kam se všichni členové rodiny rádi vracejí, muž zase víc materiální stránku - a bezpečnost ženy a celé rodiny. Přitom nejsem proti tomu, aby si i žena vybudovala vlastní kariéru, což ve fungující rodině by neměl být problém. Věřím, že ty dnešní úchylky - a výkřiky - že je přece jiná doba - atd., se časem zase vrátí do normálu. Příroda - se nemění - člověk se jen přizpůsobuje se jiným životním podmínkám, ale přírodní zákony a principy lidského soužití zůstávají stejné. Díky za zajímavý článek. Karma. R^.

4 0
možnosti
ND

Mirko, naprostý souhlas.

1 0
možnosti
ND

Ano, přestávám být já a pak až do konce života jsme my.

Hezky jste to napsal.

1 0
možnosti