Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J89a89n 23R41á77ž

17. 6. 2022 11:41

Hladomor má primární příčinu vždy v přemnožení hladovějících jedinců na jednom území. Jen tehdy, kdy je hladomor vyvolán uměle, například politickým rozhodnutím autokratů (Ukrajina 1932, Korea 1999 i 2021) přemnožení primární příčinou není.

Ve většině afrických zemí se počet obyvatel, díky nesmyslným pseudohumánním zásahům zvenčí, dostal nad kritickou mez, kterou určuje tamní produkce potravin. A musíme počítat s tím, že díky vnějším zásahům do přirozeného vývoje africké populace , se budou do Evropy tlačit stále početnější vlny migrantů vedených silným pudem sebezáchovy.

Prostě Evropané si zadělali svou vlastní hloupostí na velký a dnes je zřejmé, že i neřešitelný průšvih.

PS. Válka na Ukrajině je jen sekundární příčinnou toho, co zprvu Afriku a Evropu později čeká v souvislosti s hladomorem, který v některých afrických oblastech pravděpodobně nastane.

0 0
možnosti
Foto

Píšete, že hladovět budou miliardy lidí a že by pomohlo nevyhazocat potraviny. Zbývá se zeptat: Na jak dlouho by to pomohlo při současné rychlosti množení lidstva?

0 0
možnosti
PC

Naprostý souhlas. R^Bohužel takových, co uvažují celistvě jako Vy, a tudíž jsou schopni vidět hodně dopředu, a tedy vyvodit důsledky dnešní celosvětově rozhádané společnosti, je zjevně menšina. Lidé se budou raději donekonečna hloupě dohadovat o nesmyslech a zcela nepodstatných věcech, zatímco to, co visí ve vzduchu a děje se v zákulisí, nemají sebemenší ponětí.

Pozn. Každé lidské společenství, postavené na neustálém boji ,kdo s koho', si samo dláždí cestu do pekel. Historie o tom může vyprávět nekonečné příběhy.

1 0
možnosti
Foto

Mate pravdu. Cely svet je obchodne propojen. Pred nesmyslnosti sankci varoval uz v unoru/breznu prof.Stanek. Vime, ze bychom meli spokupracovat a ne se mydlit...

1 0
možnosti
JM

J78a49n 81M91a91r71e95k

16. 6. 2022 15:25

Jste, jak uvádíte ve svém profilu jste ontolog. Tak se držte svého kopyta a nestašte. NIKDO totiž neví co bude zítra, natož za pár měsíců či let. To už zpívali moudří V a W...

Řekne se třebaže se

to a to stane taka tak

ono to nakonec dopadne naopak....

Vidím, dvě věci:

Strašení se navzájem bylo a je vždy znakem, tak je nám dobře.

Je okurková sezona...přeji vám hezký strašicí den....

0 0
možnosti
PC

Tohle ale bohužel není o strašení... :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 553
  • Celková karma 9,05
  • Průměrná čtenost 425x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik