Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

8-o8-o8-o8-o8-o

Pisete:  "Tedy polopatě krom jiného řečeno; rád bych se domohl alespoň části ukázky publikované práce diskutovaného časopisu, neboť ta bezpochyby stojí za tragickou událostí. "

Vy ani nevite, co publikovali?  Vy si to ani nedokazete najit?

0 0
možnosti
VH

Je to první atentát ve jménu Alláha. Proto za něj mohou karikatury. Ty nebyly žádným jednáním teroristů vyvolány.

  T a k   r o z u m í m   n á z o r u   a u t o r a   (stručný obsah článku).

1 0
možnosti
JK

J47a51n61a 67K18o47u46t29n25á

11. 1. 2015 16:01

Kdysi jsem také byla také pod vlivem těch alternativních webů, ale  i je člověk musí brát jako z určité (různě velké) části jako propagandu (ale multikulti propaganda je aktuálně snad všude, přitom takový nepodařený sociální experiment!) Hlavně je potřeba používat selský rozum a dávat dohromady informace z biologie a historie. Prostě islám je jiná kultura a usekávání hlav, kamenování, obřízka...všechny středověké úchylnosti tito středověce smýšlející provozovali dávno před tím, než se někam vmíchal Západ, takže to jednoznačné házení viny na západní svět je mimo (koluje leckde plno podobných článků, jak za pařížský útok můžeme my sami atd.) Pokud bude naše společnost "sluníčkářská" a zapomene na význam teroritorálního chování a bude chtít žít pod výplodů různých chorých mozků, zanikne. V historii vždycky ta výbojnější kultura pohltila mírumilovnou, naši civilizaci taky nestvořili žádní mírumilovní sběrači. Pokud by naši předkové byli takoví, neexistujeme. Ale je nepochopitelné, že naši vlastní příslušníci  jdou proti vlastním lidem a implementují sem něco naprosto cizorodého, co do Evropy nepatří. Předkové se musejí v hrobech obracech :-/ Bohužel náš svět se až nebezpečně podobá Titanicu, zatímco na palubě se ještě tancuje, v podpalubí už je plno vody...

0 0
možnosti
Foto

Stal jste se obětí vámi kritizovaného postupu. 

Nějak jste se zapomněl zamyslet nad tím, pro zmíněná karikatura vznikla.

2 0
možnosti
JN

Já se spíše divím co přimělo vás k tak zoufalému článku ?

Shrnu článek, autor se snaží říct, Že jim to patří, protože psali pravdu o Islámu. Islamisté podle autora mají právo za pravdu a vtip zabíjet.

3 1
možnosti
AM

Představte si situaci, že by někdo z redakce Charlie Hebdo byl můj a příbuzný a já Vás za Váš blog zastřelil. Mohl by jste si za to sám?

4 0
možnosti
JJ

Strach z mainstreamu, odmítání reality, hledání příčin za příčinami je negativní formou sugesce. Zřejmě jste dost sugestibilní.

Raději úhor, než vysévat něco, co by někdo mohl považovat za vítr, že?

4 1
možnosti
Foto

To jste, pane Jonáši, napsal skvěle. Díky

0 0
možnosti
Foto

Ó pane, tak po tomhle potřebuji hodně času na vzpamatování. Od rána už jsem si přečetla cokoliv, ale tohle...

6 1
možnosti